Δυάρι Πασώβ, 13, Κυπριάδου - Άνω Πατήσια, Άνω Πατήσια

Άνω ΠατήσιαΠασώβ, 13
  • € 165.000
  • 3
  • 65
  • 2
  • 1
  • Ναι
Περιγραφή
Το διαμέρισμα βρίσκεται στην περιοχή Κυπριάδου που αποτελεί μία από τις ομορφότερες, και κομψότερες συνοικίες της Αθήνας. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται μέσα ενοικιαστής γι’ αυτό και οι φωτογραφίες δεν είναι αυτές που θα έπρεπε να είναι σεβόμενος την ιδιωτικότητά του. Το διαμέρισμα είναι γωνιακό, έχει τρία μπαλκόνια, το μπαλκόνι του καθιστικού με δίφυλλη συρόμενη πόρτα. Κουζίνα και καθιστικό έχουν τους δικούς τους χώρους. Τα υπνοδωμάτια έχουν ξύλο παρκέ, το κύριο υπνοδωμάτιο κλιματιστικό, τέντα στο μπαλκόνι του καθιστικού, το οποίο διαχωρίζεται από το κύριο υπνοδωμάτιο και το μπάνιο με πόρτα. Μεγάλη ξεχωριστή κουζίνα που απομονώνεται με πόρτα, όπου βρίσκεται και το πλυντήριο. Έχει καλή διαρρύθμιση για τα τετραγωνικά του, καλύπτοντας οικογένεια με παιδάκια ή επαγγελματικό χώρο. Τους χειμερινούς, ανοιξιάτικους και φθινοπωρινούς μήνες θα αφήνετε ανοιχτές τις κουρτίνες στα δυο κύρια μπαλκόνια και ο ήλιος θα ζεσταίνει το διαμέρισμα χωρίς να έχετε πρόβλημα από αδιάκριτα βλέμματα εφόσον δεν υπάρχουν κατοικίες απέναντι, μειώνοντας την κατανάλωση ενέργειας, νιώθοντας την ζεστασιά του ήλιου και χωρίς να παραβιάζεται η ιδιωτικότητά σας.
Υπάρχει η επιλογή να μην επιλεχθεί το φυσικό αέριο ως κύρια θέρμανση η οποία ήδη υπάρχει, αλλά η χρήση ρεύματος για τα άτομα που θέλουν να βάλουν κλιματιστικά. Έχει θέα και προς το πάρκο της Γκράβα, το μόνο κτήριο όπου βρίσκονται τα μεγάλα μπαλκόνια στην κύρια πρόσοψη είναι το κολυμβητήριο με ένα μικρό πάρκο μπροστά του και το σχολικό συγκρότημα Γκράβα το οποίο βρίσκεται κοντά έχει, Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια, παρέχει εκτός το κολυμβητήριο, χώρο αθλοπαιδιών και κοντά επίσης είναι το πάρκο για περίπατο στο λόφο της Γκράβα. Λεωφόρο Πατησίων και Γαλατσίου που βρίσκονται σε κάποια απόσταση, αλλά και ο ηλεκτρικός πιο πέρα προσφέρουν συγκοινωνιακή κάλυψη. Κάθε Σάββατο η λαϊκή αγορά στα πόδια σας. Υπάρχει κοντά και σούπερ μάρκετ, έτσι ώστε να μη χρειάζεστε να χρησιμοποιείτε τακτικά το μεταφορικό σας μέσο για να καλύπτετε τις βασικές σας ανάγκες. Η πολυκατοικία κατασκευάστηκε από τον γείτονα πολιτικό μηχανικό όπου δόθηκε ιδιαίτερη προσοχή στην αντισεισμικότητα του κτηρίου μετά των σεισμό του 1981, πολυκατοικία που είναι χτισμένη πάνω σε βράχο, όπως όλη η γύρω περιοχή. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε προνομιακή θέση για κατοικία ή επαγγελματική χρήση. Είναι ενοικιασμένο αλλά το συμβόλαιο έχει λήξει.
Συνολικά, είναι ένα διαμέρισμα σε καλή κατάσταση το οποίο θα χρειαστεί κάποιες βελτιώσεις, σε καλή πολυκατοικία, σε καλή περιοχή και σε καλή θέση.
Παρακαλούνται οι μεσίτες να μην ενοχλούν.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-5555131 - 12/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
65 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 165.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1987
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
Ε
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης