Τριάρι πέμπτος όροφος, Νέο Τέρμα, Μαρούσι

Μαρούσι
  • € 500.000
  • 4
  • 195
  • 3
  • 5
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 17/05/2024
Περιγραφή
Ανακαλύψτε την επιτομή της εκλεπτυσμένης διαβίωσης σε αυτό το εξαιρετικό διαμέρισμα 200 τ.μ. που βρίσκεται στα σύνορα του Αμαρουσίου με την Πεύκη. Βρίσκεται στον 5ο όροφο μιας καλοδιατηρημένης πολυκατοικίας που χρονολογείται από τη δεκαετία του '80 και διαθέτει διαχρονική γοητεία.
Κατά την είσοδό σας, σας καλωσορίζει ένα ευρύχωρο σαλόνι που κοσμείται με ένα κλασικό τζάκι, δημιουργώντας μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Το φυσικό φως πλημμυρίζει το χώρο μέσω ενός μεγάλου μπαλκονιού με άνοιγμα, προσφέροντας πανοραμική θέα και εξασφαλίζοντας μια φωτεινή και ευάερη ατμόσφαιρα.
Η τραπεζαρία αποπνέει κομψότητα με μια ξύλινη ανύψωση που την ξεχωρίζει, δημιουργώντας έναν ξεχωριστό αλλά αρμονικό διαχωρισμό από την κουζίνα. Ένας διακοσμητικός πέτρινος τοίχος προσθέτει μια πινελιά χαρακτήρα, προσφέροντας ένα μοναδικό και κομψό σημείο εστίασης. Η ίδια η κουζίνα είναι ένας γαστρονομικός παράδεισος, με ανεξάρτητη διάταξη, έναν κομψό μαρμάρινο πάγκο και ένα μεγάλο μαρμάρινο τραπέζι. Το μπαλκόνι της συνδέεται άψογα τόσο με την τραπεζαρία όσο και με το καθιστικό, δημιουργώντας έναν ρευστό και ολοκληρωμένο χώρο διαβίωσης.
Στην είσοδο του διαμερίσματος, σας περιμένει ένα πολυχρηστικό δωμάτιο, έτοιμο να προσαρμοστεί στις ανάγκες σας. Είτε χρησιμοποιείται ως ξενώνας, playroom ή γραφείο, αυτός ο πρόσθετος χώρος ενισχύει την ευελιξία του διαμερίσματος ώστε να προσαρμόζεται στον τρόπο ζωής σας. Δίπλα σε αυτό, ένα βολικό δωμάτιο στεγάζει ένα WC και μια ντουλάπα παλτών.
Προς το πίσω μέρος της κατοικίας, θα βρείτε ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο με δικό του ιδιωτικό, πολυτελές μπάνιο. Δύο επιπλέον υπνοδωμάτια και ένα μεγάλο μπάνιο, το καθένα με το δικό του ιδιωτικό μπαλκόνι, παρέχουν άνεση και ιδιωτικότητα για όλους.
Αυτό το διαμέρισμα αγκαλιάζει τη σύγχρονη άνεση με χαρακτηριστικά όπως αυτόνομη θέρμανση με φυσικό αέριο, ηλιακό θερμοσίφωνα και τέσσερις μονάδες κλιματισμού για τον έλεγχο του κλίματος. Επιπλέον, υπάρχουν μια αποθήκη στο υπόγειο και ένας ανεξάρτητος κλειστός χώρος στάθμευσης.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Το Μαρούσι είναι ο εμπορικός κόμβος της Αθήνας και η βάση πολλών πολυεθνικών εταιριών, επιχειρήσεων, και διαφημιστικών εταιριών. Αυτό με τη σειρά του σημαίνει ότι τριγύρω συναντά μια πληθώρα από μπαρ, καφετέριες, εστιατόρια, τράπεζες, καταστήματα αλλά και μεγάλα εμπορικά κέντρα. Το Μαρούσι φιλοξενεί επίσης μερικά από τα πιο γνωστά νοσοκομεία της Αθήνας, ενώ σε κοντινές αποστάσεις βρίσκονται πολλά ξενόγλωσσα σχολεία. Για τους λάτρεις της ευεξίας και της άσκησης υπάρχει διαθέσιμο το Ολυμπιακό κέντρο (ΟΑΚΑ) καθώς και το μεγαλύτερο πράσινο πάρκο της Αθήνας, το Άλσος Συγγρού, που προσφέρουν μια μεγάλη απόδραση μέσα στην πόλη.
Προσβασιμότητα: Το Μαρούσι είναι εύκολα προσβάσιμο με το μετρό και τους δύο προαστιακούς σταθμούς καθώς και με το λεωφορείο. Βρίσκεται πολύ κοντά στον περιφερειακό δρόμο της Αττικής Οδού και της Εθνικής Οδού και απέχει μόλις 35 λεπτά με το αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο.
Επενδυτική δυναμική: Το Μαρούσι ήταν πάντα ελκυστικό για τους επενδυτές ακίνητης περιουσίας, λόγω της ευνοϊκής του θέσης αλλά και της ανάπτυξης που είχε τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα οι τιμές των ακινήτων να προσφέρουν πάντα μια καλή απόδοση της επένδυσης.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
W-02RRDV
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
195 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
5° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 500.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1983
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή