Duplex 502 τμ, Άνω Καστρί, Εκάλη

Εκάλη
  • € 1.300.000
  • 5
  • 502
  • 3+
  • Ναι
Περιγραφή
Σε εξαιρετικό σημείο της Εκάλης, ήσυχος δρόμος, με εύκολη πρόσβαση σε κεντρικές αρτηρίες, βρίσκεται μια υπέροχη τριώροφη μεζονέτα μεγέθους 502 τ.μ. με αποκλειστική χρήση κήπου, έτοιμη να καλύψει τις πιο απαιτητικές ανάγκες μιας οικογένειας που θέλει να έχει άνεση και ιδιωτικότητα σε μια περιοχή όμορφη και ασφαλή με πολύ ωραία θέα. Η εσωτερική διαμόρφωση είναι λιτή και πολυτελής με μεγάλα ανοίγματα και άπλετο φως, με έμφαση στην δημιουργία μεγάλων πρακτικών χωρών.

Ισόγειο: Μπαίνοντας στο σπίτι από την κύρια είσοδο, δεξιά βρίσκεται ψηλοτάβανο σαλόνι με minimal τζάκι, συνδεδεμένο με τραπεζαρία και πρόσβαση σε μεγάλη βεράντα. Αριστερά της εισόδου βρίσκεται καθιστικό/TV room και ακολουθεί η καθημερινή τραπεζαρία της οικογένειας. Στο επίπεδο αυτό, υπάρχει ένα γραφείο, ένα wc και μια ευρύχωρη αυτόνομη κουζίνα προσβάσιμη από δύο πλευρές, με άφθονο χώρο αποθήκευσης και πάγκου και κήπος στο πίσω μέρος με χώρο για πισίνα.

1ος Όροφος: Σε αυτόν τον όροφο υπάρχουν 3 ευρύχωρα υπνοδωμάτια (2 master), με δυνατότητα 4ου (υπάρχει η πρόβλεψη), 3 μπάνια και σοφίτα -guest room με μπάνιο. Όλα τα υπνοδωμάτια έχουν μπαλκόνια.

Ημιυπόγειο: Σε αυτό το επίπεδο, το οποίο βγαίνει σε μεγάλη βεράντα, βρίσκεται ευρύχωρο playroom, δωμάτιο υπηρεσίας, κουζίνα, μπάνιο, δύο αποθήκες, laundry room και βοηθητικοί χώροι.

Το ακίνητο αναπτύσσεται σε 3 επίπεδα τα οποία εξυπηρετούνται από ασανσέρ και σκάλα. Στο υπόγειο υπάρχουν 3 θέσεις στάθμευσης. Ένα καταπληκτικό ακίνητο με πολυτελή και υψηλής ποιότητας υλικά, ιδανικό για οικογένειες λόγω της τοποθεσίας του και της εξαιρετικής διαρρύθμισης. Πλησίον λεωφόρο Θησέως, 1000μ από την εθνική οδό, 1.000μ από το Εkali Club, 12χλμ από τη θάλασσα, 4χλμ από το κέντρο της Κηφισιάς.

Προσβασιμότητα: Οι κάτοικοι της Εκάλης εξυπηρετούνται τόσο από τη Δροσιά που βρίσκεται σε απόσταση λίγων λεπτών, όσο κι από την Νέα Ερυθραία, γνωστή για τα καταστήματα της, τα εστιατόρια και τη νυχτερινή ζωή καθώς και την Κηφισιά. Επίσης, έχει εύκολη πρόσβαση στην Εθνική Οδό για γρήγορη μετακίνηση προς το κέντρο της Αθήνας και την Αθηναϊκή Ριβιέρα μέσα σε 20-30’, και διαμέσου της Αττικής Οδού στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών εντός 45’.

Τιμή: 1.300.000€. Blueberry Property Consulting, Τηλ. Επικοινωνίας: +30 210 7253300, email: info@blueberry-realty.com
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1633798 - 18/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
502 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 1.300.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1993
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή