Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

Ακρωτήρι
  • € 300.000
  • 2.544
Περιγραφή
Οικοδομήσιμο οικόπεδο με απεριόριστη θέα θάλασσα προς πώληση στο Ακρωτήρι Χανίων – 0803

Οικοδομήσιμο οικόπεδο 2544 τετραγωνικών μέτρων με πανοραμική ανεμπόδιστη θέα θάλασσα διατίθεται προς πώληση στο Πιθάρι Ακρωτηρίου στα Χανιά.

Προσφέρει μεγάλη πρόσοψη (πέραν των 100 μέτρων), καθώς επίσης και άδεια οικοδομής για δύο μεζονέτες όμορες.

Έχει άμεση πρόσβαση σε ρεύμα και νερό και σε κύριο δρόμο. Οι μεζονέτες ωστόσο, έχουν σχεδιαστεί για να οικοδομηθούν στο κάτω μέρος του οικοπέδου με σκοπό να επιτευχθεί ο ελάχιστος θόρυβος από το δρόμο.

Η δόμηση είναι 186 τετραγωνικά μέρα και είναι επικλινές.

Επιπρόσθετα, ένα δεύτερο μεγάλο πλεονέκτημα του (εκτός της οικοδομικής αδείας) είναι ότι τα οικόπεδα μπροστά του βρίσκονται σε δασική έκταση και ως εκ τούτου δεν οικοδομούν.

Προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε αρκετές υπηρεσίες που βρίσκονται στην Επαρχιακή Οδό Αεροδρομίου, συμπεριλαμβανομένων 24ωρων σουπερμάρκετ, εστιατορίων, φαρμακείων, καφετεριών κλπ. Τα Κουνουπιδιανά βρίσκονται σε απόσταση περίπου 5-6 λεπτών οδικώς, ενώ το κέντρο των Χανίων, η Παλιά Πόλη και το Ενετικό Λιμάνι βρίσκονται εντός 15 λεπτών οδικώς από την περιοχή.

#caneaproperties #chania #crete #akrotiri #kounoupidiana #pithari #pythari #plot #panoramic #views #beach #for_sale #building #permits #planning_permission #sea_views #mountain_views
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
0803 - 01/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
2.544 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός βορράς
Έξοδα
τιμή
€ 300.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή