Πολυκατοικία - Κτίριο προς Ενοικίαση

ΒασιλικάΒασιλικά , Ελλάδα
  • € 2.700/μήνα
  • 1.200
  • 3+
Περιγραφή
Πολυτελους κατασκευης γραφεια και 2 αποθηκες για ολες τις χρησεις !!! Προκειται για ενα αξιολογο ακινητο που βρισκεται στην περιοχη των Βασιλικων Θεσσαλονικης.
Αποτελειται στο ισογειο απο χωρους γραφειων ετοιμους προς χρηση , με δομημενη καλωδιωση , δαπεδα απο ξυλο laminate, βαμμενο, χωρο συνεδριασεων, κουζινα , wc, κατασκευες με γυψοσανιδες, φωτισμο οροφης, κουφωματα με διπλα τζαμια, γυαλινη πορτα εισοδου στο κτηριο νεου τυπου , ειναι περιπου 150τμ και εχει υψος 3 μετρων.
Υπαρχει απευθειας προσβαση για τον βιοτεχνικο χωρο -αποθηκη , ο οποιος ειναι περιπου 400τμ και εχει υψος απο 3,80-4,20 μετρα.
Με την εντυπωσιακη μαρμαρινη σκαλα ανεβαινουμε στον επανω οροφο οπου εκει συνανταμαι και αλλους χωρους γραφειων , μια ακομη βοηθητικη κουζινα και επιπλεον wc .
Το υψος των γραφειων αυτων ειναι περιπου 2,5 μετρα και ο οροφος αυτος περι τα 70 τετραγωνικα. Στο πισω μερος του κτηριου υπαρχει ραμπα εισοδου για την 2η αποθηκη η οποια εχει υψος 3,10 μετρα περιπου , 550τμ περιπου αλλα και πορτα εισοδου προσωπικου -πελατων.
Το κτηριο ειναι 3οροφο , 550τμ περιπου το ισογειο με τον βιοτεχνικο χωρο μαζι , 550τμ το ημιυπογειο και 70 τμ ο επανω οροφος γραφειων.
Βρισκεται μεσα σε ιδιόκτητη εκταση 5000τμ περιπου . Το κτηριο διαθετει δικο του κομβο εισοδου , περιφραξη , γκαραζοπορτα για τα φορτηγα και τα αυτοκινητα και 2η πορτα εισοδου για τους πεζους. Υπαρχει κεραμοσκεπη στην οροφή των γραφείων και επικλινή στέγη από μπετόν στον κεντρικό χώρο , δικη του γεωτρηση και μπορει να παρει αδεια και για επιχειρηση υγειονομικου ενδιαφεροντος διοτι εχει λειτουργησει παλαιοτερα και σαν εργαστηριο ζαχαροπλαστικης . Ο εξωτερικος περιβαλλοντας χωρος στην προσοψη ειναι πολυ περιποιημενος , διαθετει πολλες θεσεις
παρκινγκ για τους εργαζομενους και τους επισκεπτες και στην πισω και πλαγια πλευρα του αρκετο χωρο για τα φορτηγα.

Μεσιτικού κωδ. AAL2535A
Τηλ επικοινωνίας 6984253899, 6906221950

Συνεχής ενημέρωση τιμών και διαθέσιμων ακινήτων
Εμπειρία στον χώρο της μεσιτείας
Αναθέστε μας το ακίνητο σας προς πώληση ή ενοικίαση σε Θεσ/νικη, Χαλκιδική και Κατερίνη.
Ψαχνετε να αγοράσετε σπίτι, γη, ξενοδοχείο, επαγγελματικό χώρο, βίλλα ;
Επισκεφθείτε την σελίδα μας για περισσότερες προτάσεις ακινήτων https://www.homeforall.gr Εάν επιθυμείτε να ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα ακίνητα που προκύπτουν στην αγορά, συμπληρώστε την αίτηση σας στην κατηγορία «Ζήτηση « και μόλις αναλάβουμε ενα νέο ακίνητο που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες , θα σας ενημερώνουμε μέσω μέιλ ή τηλεφωνικά σε προτεραιότητα.
Κάντε μας like στην σελίδα μας https://www.facebook.com/home4allthessaloniki
Η Home4all λειτουργεί βάσει της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί μεσιτείας. Kατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η ταυτότητα και το Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν 4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86Α ώστε να συμπληρωθεί η εντολή υπόδειξης ακινήτου.
Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο εντολέας. Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται.
Κόστος υπόδειξης 10€ για 1-2 ακίνητα και 20€ από 3 ακίνητα και πάνω.
Κόστος υπόδειξης ακινήτων εκτός Θεσσαλονίκης (Χαλκιδική ,Κατερίνη κλπ ) 50€
Τα ποσό θα αφαιρεθεί από την μεσιτική αμοιβή εφόσον ολοκληρωθεί η πράξη.
Στις ενοικιάσεις κατοικιών ή επαγγελματικής στέγης η μεσιτική αμοιβή ανέρχεται σε ένα μηνιαίο μίσθωμα. Για ακίνητα αξίας έως 50.000ευρω η μεσιτική αμοιβή είναι 1.000€
Μέλος του Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Θεσσαλονίκης Σ.Μ.Α.Σ.Θ.
Μέλος της Ομοσπονδίας Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Ελλάδος Ο.Μ.Α.Σ.Ε.
Μέλος της Ε.Π.Π.Α. ,μέλος της Ευρωπαϊκής CEPI και της Αμερικανικής N.A.R. .
Κάτοχος διεθνούς αναγνωρισμένης πιστοποίησης πραγματογνωμόνων ακινήτων B.P.O.R.


Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
AAL2535A - 01/05/2024
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Κτίριο | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
1.200 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
50 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Καλωδιαμένο
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 2.700/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1990
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
Ενεργειακή κατηγορία
Η
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή