Ξενοδοχείο προς Πώληση

ΒέροιαEp. Odos S. S. Naousis-Kato Vermiou
  • € 490.000
  • 324
  • 3+
Περιγραφή
Το ακίνητο αποτελεί boutique ξενώνα, με εννέα ενοικιαζόμενα δωμάτια, έκαστο με αυτόνομη κεντρική θέρμανση, ενεργειακό τζάκι, μπαλκόνι με θέα και ατομικό λουτρό, συνολικής δυναμικότητας 25 κλινών, σε απόσταση 580 μέτρων από την πλατεία του οικισμού Κάτω Βέρμιο (Σέλι), στην Ημαθία, σε απόσταση μόλις 2,3 χλμ. από το χώρο στάθμευσης του τοπικού χιονοδρομικού κέντρου, 27 χλμ. από τη Βέροια και 18 χλμ. από τη Νάουσα. Στους βοηθητικούς χώρους υπάρχει πρόβλεψη για διαμόρφωση χώρου σπα. Στους λοιπούς χώρους περιλαμβάνονται χώροι υποδοχής, εστίασης, μπαρ, καθιστικό με ενεργειακό τζάκι, βεράντες, λινοθήκη, αποθήκες, κοινόχρηστες τουαλέτες. Στον υπαίθριο χώρο υπάρχει κήπος σε δύο επίπεδα, διάδρομος πρόσβασης και από την κάτω πλευρά του οικοπέδου, και πλακοστρωμένο πλάτωμα για βοηθητική χρήση. Θέσεις στάθμευσης υπάρχουν άφθονοι στον σφαλτοστρωμένο δρόμο σε αμφότερες όψεις του οικοπέδου. Ως καύσιμο για το σύστημα κεντρικής θέρμανσης χρησιμοποιείται προπάνιο, στο δε καθιστικό, εκτός από το ενεργειακό τζάκι περιλαμβάνονται δύο κλιματιστικά θέρμανσης - ψύξης, έκαστο δυναμικότητας 24.000btu.

αριθμός ορόφων τρεις (3)
ολική επιφάνεια κυρίων χώρων 324,26 m2
ολική επιφάνεια βοηθητικών χώρων 82,92 m2
ολική επιφάνεια οικοπέδου 364 m2
καλυπτομένη επιφάνεια οικοπέδου 168,03 m2
θέρμανση νερού χρήσης με ταχυθερμαντήρα προπανίου και μπόιλερ τριπλής επενέργειας (ηλιακοί συλλέκτες, ηλεκτρισμός, κύκλωμα θέρμανσης)

Εκτενής παρουσίαση του ξενώνα και της περιοχής γίνεται στο επίσημη ιστοσελίδα seleucus.gr (μετά το εισαγωγικό βίντεο, επίλεξτε "είσοδος", για δρομολόγηση στην αρχική σελίδα)
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-5560891 - 03/11/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
324 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 490.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2009
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία υγραέριο
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης