Τεσσάρι πρώτος όροφος, Φωκίωνος Νέγρη, Κυψέλη

Κυψέλη
  • € 2.000/μήνα
  • 5+
  • 225
  • 2
  • 1
  • Ναι
Περιγραφή
Η Engel and Völkers παρουσίαζει ένα όμορφο αριστοκρατικό διαμέρισμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κατοικία, ως επαγγελματικός χώρος ή ως γραφείο στον πεζόδρομο της Φωκίωνος Νέγρη, στην περιοχή της Κυψέλης.

Αυτό το διαμέρισμα αποτελεί μια ελκυστική πρόταση για τους ακόλουθους λόγους. Συνδυάζει υψηλή αισθητική, ιδιωτικότητα και κεντρική και βολική τοποθεσία. Ένα ουσιαστικό επιπλέον πλεονέκτημα είναι ότι μπορείτε να αισθάνεστε ιδιωτικότητα και ηρεμία στο διαμέρισμα ενώ βρίσκεστε στο κέντρο της πόλης.
Επιπλέον, το διαμέρισμα βρίσκεται υπό ολική ανακαίνιση και θα είναι διαθέσιμο το 2024. Το διαμέρισμα έχει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα με χώρους λουσμένους με φως. Το συνολικό εμβαδόν του διαμερίσματος είναι 225 τ.μ. Διαθέτει περιμετρικά μπαλκόνια που κοιτάζουν στην πρόσοψη του κτιρίου. Το διαμέρισμα βρίσκεται στον πρώτο όροφο.

Το εσωτερικό του διαμερίσματος αποτελείται από ένα χώρο εισόδου με ένα χωλ, ένα διάδρομο που οδηγεί σε τέσσερα ευρύχωρα υπνοδωμάτια, ένα μεγάλο σαλόνι με δύο δωμάτια, μια πλήρως εντοιχισμένη κουζίνα, ένα μπάνιο, ένα W.C., μια αποθήκη δίπλα στην κουζίνα και μπαλκόνια.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02TV83 - 04/03/2024
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
225 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 2.000/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1947
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή