Duplex, άριστη κατάσταση, 107 τμ, Κέντρο, Κρανίδι

Κρανίδι
  • € 370.000
  • 4
  • 107
  • 3
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 17/04/2024
Περιγραφή
Δυόροφη μεζονέτα, δίπλα στη θάλασσα με απεριόριστη θέα, σε πολύ ήσυχο σημείο. Απέχει μόλις 500μ. από το κέντρο του Πόρτο Χελίου. Έχει ανεξάρτητο διαμέρισμα στο ισόγειο, με καθιστικό, κουζίνα, υπνοδωμάτιο και μπάνιο. Διαθέτει 2 δεξαμενές νερού κι η εξωτερική σκάλα είναι ηλεκτρική και λειτουργεί με κοντρόλ. Η θέα από την πισίνα, τον κήπο και από τα μπαλκόνια είναι καταπληκτική.
Το Πόρτο Χέλι είναι παραθαλάσσια κωμόπολη του νομού Αργολίδας. Βρίσκεται στα νότια του νομού, σε απόσταση 85 χλμ. από το Ναύπλιο. Αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της Αργολίδας και διαθέτει ιδιαίτερα ανεπτυγμένη τουριστική υποδομή. Το μέρος είναι ένα από τα κοσμικότερα παραθεριστικά κέντρα του νομού μαζί με το Ναύπλιο γι' αυτό προσελκύει Εφοπλιστές, Μεγαλοεπιχειρηματίες και μέλη Βασιλικών Οικογενειών. Από το λιμάνι του Πορτοχελίου αναχωρούν πλοιάρια για τα κοντινά νησιά του Αργοσαρωνικού καθώς και για τα απέναντι παράλια της Κυνουρίας.
Πώληση, Μεζονέτα, Μπάνια: 3, Εμβαδόν: 107 τ.μ., Δωμάτια: 3, Έτος κατασκευής: 1990, Εξοχική κατοικία, Κλιματισμός, Πισίνα, Θέα, Βεράντα, Επιπλωμένο, Κήπος, Εσωτερική σκάλα, Πόρτα ασφαλείας, Ηλιακός θερμοσίφωνας, Συναγερμός, Αποθήκη, Θέση στάθμευσης, Όροφος: Ισόγειο, Πρόσοψης, Επιτρέπονται κατοικίδια, Ανακαινισμένο, Τέντα, Διαμπερές, Φωτεινό, Κουζίνες: 2, Κουφώματα: Αλουμινίου, Τύπος δαπέδων: Μάρμαρο, Επιφάνεια oικοπέδου: 535 τ.μ., Eπίπεδα: 2, Θέρμανση: Αυτόνομη θέρμανση, Μέσο θέρμανσης: Πετρέλαιο, Πρόσβαση από: Άσφαλτο, Ενεργειακή κλάση: Β, Ρεύμα: Τριφασικό, Έτος Ανακαίνισης: 2021, Απόσταση απο θάλασσα: 600
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
407166
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
107 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 370.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1990
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή