Τριάρι Ανθέων, Νέοι Επιβάτες, Θερμαϊκός

ΘερμαϊκόςΑνθέων
  • € 195.000
  • 4
  • 130
  • 3
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Sivris Real Estate για όσους μας γνωρίζουν το όνομά μας σημαίνει «σχέση εμπιστοσύνης».

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΡΟΦΟΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ

Διατίθεται προς πώληση οροφοδιαμέρισμα σε ήσυχη γειτονιά δίπλα στην τοπική αγορά.
Η ποιότητα κατασκευής γίνεται αντιληπτή με την είσοδο μας στην κατοικία όπου συναντάμε ιδιαίτερα ευρύχωρους χώρους και πολλές ανέσεις. Μπαίνοντας στην οικία η οποία βρίσκεται σε διώροφη οικοδομή δυο μόλις οροφοδιαμερισμάτων, συναντάμε τεράστιο σαλόνι με χώρο για τραπεζαρία και τζάκι, στα δεξιά μας την ευρύχωρη κουζίνα ενώ στο δεξί μας χέρι είναι ο χώρος των υπνοδωματίων. Το φως διαχέεται ελεύθερα σε όλους τους χώρους της οικίας ενώ η θέα και η ανοιχτωσιά είναι ορατή τόσο από τα υπνοδωμάτια όσο και από το σαλόνι. Η κατοικία αυτή τη στιγμή διαθέτει δυο υπνοδωμάτια ωστόσο υπάρχει δυνατότητα για τρίτο υπνοδωμάτιο και κάθε δωμάτιο έχει εντοιχιζόμενες ντουλάπες. Έχουμε δυο μπάνια, το ένα με μεγάλη μπανιέρα και το άλλο με ντουζιέρα, και τα δύο με παράθυρο. Υπάρχει ακόμα αποθηκευτικός χώρος εντός του διαμερίσματος.
Θερμαίνεται με καυστήρα πετρελαίου (δυνατότητα σύνθεσης φυσικού αερίου) και διαθέτει ακόμα θέση στάθμευσης εντός του οικοπέδου, πόρτα ασφαλείας, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, σίτες, τέντες και μεγάλο κοινόχρηστο κήπο.
Η κατοικία θα λέγαμε ότι θυμίζει μονοκατοικία μιας και υπάρχουν μόλις δυο ιδιοκτησίες στο οικόπεδο το οποίο είναι μοιρασμένο σε αυτές.
Διαθέτει μεγάλες βεράντες περιμετρικά από τις οποίες υπάρχει απεριόριστη, ανεμπόδιστη θέα και προσφέρουν ατελείωτες στιγμές χαλάρωσης. Αξίζει να το επισκεφθείτε.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ www.sivris-realestate.gr καθώς και άλλες ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

Τα ακίνητα είναι Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ εδώ και τρεις γενεές. Εάν θέλετε να λαμβάνετε άμεσα πληροφορίες στείλετε το αίτημά σας στο e-mail: info@sivris-realestate.gr ή επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε το ταχύτερο δυνατόν το ακίνητο που σας ταιριάζει.

Η Sivris Real Estate λειτουργεί στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού εξασφαλίζοντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών πάντα σύμφωνα με ισχύουσα νομοθεσία. Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή Α.Φ.Μ. σύμφωνα με τον Ν.4072 / 11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1634317 - 20/11/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
130 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
2° όροφος
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 195.000
κοινόχρηστα
€ 1/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1995
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή