Δυάρι Ακτή Ύδρα, Θερμησία, Ερμιόνη

ΕρμιόνηΑκτή Ύδρα
  • € 6.000/μήνα
  • 3
  • 90
  • 2
  • T
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-2 - Ερμιόνη Ακτή Ύδρας ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα διαμέρισμα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 90 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια . Είναι κατασκευασμένο το 1998 με ενεργειακή κλάση Γ και διαθέτει θέρμανση ατομική - ηλεκτρικό,
- Τιμή: 6.000 € Ενοικιάζεται εξοχική κατοικία 90 τμ , με 2 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, κουζίνα ανοιχτή στο σαλόνι, χώρο για τραπεζαρία, υπέροχο κήπο με έπιπλα για να απολαύσει κανείς όλες τις ώρες της ημέρας, στην γειτονιά των ονείρων σας !
Σε ένα από τα ομορφότερα σημεία της Ελλάδας 2,5 ώρες από το κέντρο της Αθήνας οδικώς στο πιο κοσμοπολίτικο σημεία της Ελλάδας, στο Πόρτο Ύδρα που αποτελείται από πλεύσιμα κανάλια μήκους 4 χιλιομέτρων που προσφέρουν τη δυνατότητα να δένουν τα σκάφη τους στις κατοικίες τους . Άλλοι κάτοικοι ή επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη μαρίνα του Porto Hydra Hotel.
Η ιδιωτική αμμώδης παραλία του Resort έχει μήκος πάνω από 800 μέτρα και είναι πραγματικά εξαιρετική, όπως και πολλές οι περισσότερες παραλίες στην περιοχή της Ερμιονίδας, επιτρέποντας μεγάλη ποικιλία επιλογών. Με ιδιωτικό πάρκινγκ και ιδιωτική φύλαξη 24 ώρες το 24ώρο και 365 ημέρες το χρόνο, οι οικιστές και οι παραθεριστές απολαμβάνουν τα προνόμια υψηλών υπηρεσιών.
Κάνε windsurf, θαλάσσιο σκι και άλλα θαλάσσια σπορ όλο τον χρόνο. Κάνε κουπί στα κανάλια με ένα καγιάκ ή πάρε ένα ποδήλατο και απόλαυσε την διαδρομή ανάμεσα στα μικρά σοκάκια. Επίσης, υπάρχει γήπεδο μπάσκετ και γήπεδο τένις, καθώς και παιδική χαρά. Ο χώρος είναι περιφραγμένος και φυλάσσεται όλο το 24ώρο. Συνολικός Αριθμός Βιλών: 320 απευθύνονται κυρίως σε Έλληνες και διεθνής επισκέπτες με υψηλα εισοδηματικά κριτήρια. Ιδιόκτητες βίλες με κήπο φτιαγμένες με αυστηρά αρχιτεκτονικά πρότυπα σεβόμενες το περιβάλλον και τον άνθρωπο. Το Χωριό είναι φιλικό προς τα παιδιά και ιδανικό για χαλαρωτικές βόλτες καθώς είναι πλήρως πεζοδρομημένο.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-2 - 03/11/2023
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
90 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
Έξοδα
τιμή
€ 6.000/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1998
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή