Duplex Ναυάρχου Μιαούλη, 180 40, Ύδρα, Κέντρο, Ύδρα

ΎδραΝαυάρχου Μιαούλη, 180 40, Ύδρα
  • € 725.000
  • 5
  • 162
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-98 - Ύδρα Κέντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα ανακαινισμένη επιπλωμένη μεζονέτα 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 162 τ.μ. σε οικόπεδο 267 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 1974 με ενεργειακή κλάση Γ και ανακαινίστηκε το 2010. Διαθέτει θέρμανση ατομική - ηλεκτρικό, θέα σε βουνό, κουφώματα ξύλινα, πατώματα από πέτρα και ξύλο, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, αποθήκη , κήπο, τζάκι, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, σκαλιά εισόδου, BBQ, δορυφορική κεραία, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 60 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 400 μέτρα απόσταση από πόλη 12000 μέτρα απόσταση από χωριό 4000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 187000 μέτρα - Τιμή: 725.000 € Πωλείται σε αποκλειστικότητα μέσα στον οικισμό της Ύδρας, επάνω στον πιό κεντρικό δρόμο του νησιού και σε απόσταση 7-8 λεπτά με τα πόδια από το λιμάνι μονοκατοικία 162τμ , κατασκευασμένη από πέτρα πάχους 50cm. Κτίστηκε το 1973-1974 και ανακαινίστηκε πλήρως το 2010. Η στέγη του είναι ξύλινη με κεραμίδια και μονωμένη με σύγχρονα πλέον υλικά από το νερό της βροχής, από την ζέστη και το κρύο. Αναπτύσεται σε δύο επίπεδα, έχει εμβαδόν 162m2 μέσα σε ένα οικόπεδο εμβαδού 266,93m2.
Στο πρώτο επίπεδο είναι το καθιστικό, η τραπεζαρία και η κουζίνα.
Το συνολικό εμβαδόν όλου του πρώτου επιπέδου είναι 84m2.
Μπροστά στό καθιστικό υπάρχει μία βεράντα εμβαδού 40m2, όπου μπορεί κανείς να πάρει το πρωινό του ή τον καφέ του. Γύρω από την βεράντα υπάρχουν παρτέρια με φυτά καθώς και μία λεμονιά, μία μανταρινιά, μία κορομηλιά και δύο βουκαμβίλιες που αναρριχώνται στην βεράντα του επάνω ορόφου.
Στον χώρο το καθιστικού υπάρχουν δύο πολυθρόνες και δύο καναπέδες όπου μπορούν να κοιμηθούν άνετα δύο άνθρωποι. Να σημειωθεί πως ο ένας από τους δύο καναπέδες είναι παλιός υδραίικος τουλάχιστον 80 ετών, αλλά και γενικά υπάρχουν αρκετά παλιά έπιπλα ιστορικής αξίας.
Ανεξάρτητα από τους καναπέδες, υπάρχουν κτιστά καθιστικά γιά να μπορούν να κάθονται περισσότεροι άνθρωποι γύρω από το τζάκι, στά οποία επίσης μπορεί κάποιος να κοιμηθεί (κυρίως παιδιά). Στον χώρο του καθιστικού και μπροστά στην κουζίνα υπάρχει ένα μεγάλο τραπέζι όπου μπορούν να καθίσουν γιά φαγητό άνετα 10 άτομα. Στο δεύτερο επίπεδο στο οποίο ανεβαίνει κανείς από εσωτερική σκάλα, υπάρχουν μέσω ενός διαδρόμου τρείς κρεββατοκάμαρες, (η κάθε μία με την δική της μπαλκονόπορτα), όπου και οι τρείς «βλέπουν» σε μία μεγάλη
βεράντα εμβαδού 56m2 στεγασμένη με κεραμίδια σε ένα μικρό τμήμα της (κατά μήκος) και η υπόλοιπη σκεπασμένη με πέργκολα και καλάμια. Η πρώτη κρεβατοκάμαρα είναι μικρή όπου μπορεί να κοιμηθεί ένας άνθρωπος ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί γιά γραφείο. Η δεύτερη Η μεσαία κρεβατοκάμαρα, έχει δύο μονά κρεβάτια. Η τρίτη έχει ένα διπλό κρεβάτι,μία μεγάλη καινούρια ντουλάπα με πολλά συρτάρια, ράφια καθώς και χώρογιά κρεμαστά ρούχα. Αυτό το δωμάτιο έχει και δικό του λουτρό με μεγάλη ντουσιέρα (με κάθισμα) πλήρως ανακαινισμένο.
Στό τέλος του διαδρόμου, στον οποίο υπάρχει μία μεγάλη καινούρια ντουλάπα, είναι ένα δεύτερο μπάνιο με μαρμάρινο νιπτήρα, λεκάνη και ένα σύγχρονο πλυντήριο ρούχων Miele.Και αυτό το μπάνιο είναι πλήρως ανακαινισμένο. Στην πίσω μεριά του σπιτιού υπάρχει ένας κήπος εμβαδού 108m2, στον οποίο υπάρχουν τέσσερις λεμονιές, μία grapefruit, μία αμυγδαλιά και μία γαζία. Η πρόσβαση στον κήπο γίνεται είτε εξωτερικά του σπιτιού είτε εσωτερικά από μία πόρτα που είναι αριστερά στό τέλος της σκάλας που οδηγεί στόν επάνω όροφο. Το επίπεδο των υπνοδωματίων θερμαίνεται και ψύχεται από κεντρική κλιματιστική μονάδα και το επίπεδο του σαλονιού θερμαίνεται από θερμαντικά σώματα και ψύχεται από ένα σύγχρονο split unit. Είναι ένα άρτιο σπίτι με ιδιαίτερη αύρα και πολύ λειτουργικό. Τιμή μειωμένη . ΠΡΟΣΟΧΗ η φωτογραφία του λιμανιού μπήκε προσωρινά έως ότου φορτωθούν οι υπόλοιπες του σπιτιού.
Καταθέστε την πρότασή σας, είμαστε στην διάθεσή σας !
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-98 - 03/11/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
162 m²
δωμάτια
5 (3 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Έξοδα
τιμή
€ 725.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1974
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή