Δυάρι Κέντρο, Κέντρο, Πολίχνη

ΠολίχνηΚέντρο
  • € 95.354
  • 3
  • 93
  • 1
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 2-247 - Πολίχνη Κέντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ μέσω πλειστηριασμού διαμέρισμα στον 2 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 93 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 2000 και διαθέτει πάρκινγκ απόσταση από θάλασσα 3250 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 15360 μέτρα - Τιμή: 95.354 € Διατίθεται μέσω ηλεκτρονικού πλειστηριασμού ένα αυτοτελές και διηρημένο διαμέρισμα του δευτέρου (2ου) ορόφου, πάνω από την πυλωτή, πρόσοψη και συγκεκριμένα αριστερά για αυτόν που βλέπει την οικοδομή από την παραπάνω οδό, υπ αριθμ. εσωτερικής αριθμήσεως ένα (1), μικτού εμβαδού (93,60) που αποτελείται από δύο (2) δωμάτια, σαλόνι, ενιαίο με την κουζίνα, διάδρομο, λουτροαποχωρητήριο. Το άνω περιγραφόμενο διαμέρισμα βρίσκετια εντός τριώροφης οικδομής αποτελούμενη από πυλωτή, τρείς(3) ορόφους και δώμα. Κατά την αυτοψία διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για διαμέρισμα 2ου ορόφου το οποίο είναι διαμπερές με πρόσοψη επί της άνω οδού και τον πίσω ακάλυπτο. Το διαμέρισμα καταλαμβάνει ολόκληρη την πρόσοψη της οικοδομής ενώ το υπνοδωμάτιο προς τον οπίσθιο ακάλυπτο χώρο της οικοδομής έχει επεκταθεί σε τμήμα του εξώστη.

Τιμή εκκίνησης: 95.354€
Ημερομηνία πλειστηριασμού: 10.01.2024

* Το ακίνητο διατίθεται μόνο μέσω ηλεκτρονικού πλειστηριασμού (www.eauction.gr).
** Δεν υπάρχει δυνατότητα επίσκεψης στο εσωτερικό του ακινήτου και δεν υπάρχουν διαθέσιμες εσωτερικές φωτογραφίες.
*** Ο ενδιαφερόμενος που επιθυμεί να συμμετάσχει στον πλειστηριασμό θα πρέπει να καταθέσει εγγύηση το 30% της τιμής της πρώτης προσφοράς πέντε μέρες πριν το πλειστηριασμό. Σε περίπτωση που ακυρωθεί ο πλειστηριασμός ή δεν αγορασθεί από τον ενδιαφερόμενο τα χρήματα επιστρέφονται.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία του πλειστηριασμού , νομικό, τεχνικό έλεγχο και για περισσότερες ευκαιρίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
2-247 - 11/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
93 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
2° όροφος
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 95.354
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2000
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή