Duplex Ύδρα, Κέντρο, Ύδρα

ΎδραΎδρα
  • € 450.000
  • 5+
  • 118
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-49 - Ύδρα Κέντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα επιπλωμένη μεζονέτα 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 118 τ.μ. σε οικόπεδο 250 τ.μ. μόνο 250 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, 2 σαλόνια, 2 κουζίνες, 2 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 1970 με ενεργειακή κλάση Η και διαθέτει θέρμανση ατομική - ηλεκτρικό, θέα σε θάλασσα, κουφώματα ξύλινα, μωσαϊκό πάτωμα, ντουλάπες, αποθήκη 6 τ.μ., κήπο, τζάκι, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, σκαλιά εισόδου, δορυφορική κεραία, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 30 τ.μ. απόσταση από πόλη 10000 μέτρα απόσταση από χωριό 4000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 187000 μέτρα - Τιμή: 450.000 € Πωλείται παραδοσιακό Υδραίικο σπίτι, 118τμ σε 2 επίπεδα, με θέα θάλασσα και ενα σε μεγάλο οικόπεδο 250 τμ με κοινή είσοδο με άλλο ακίνητο. Είναι μία μεζονέτα που χρήζει ανακαίνισης. Ο κάτω χώρος είναι αποθήκη σήμερα και έχει και στέρνα. Η δυνατότητα είναι να σπάσει την στέρνα, να ενωθεί με τον όροφο αν το επιθυμεί κανείς και να δημιουργήσει 1 υπνοδωμάτιο, κουζίνα open plan , ένα μπάνιο και ενιαίο χώρο σαλονιού. Ο κάτω χώρος είναι διαμπερής και βγαίνει στην πίσω πλευρά του σπιτιού στην 2η είσοδο του από τον πλαινό δρόμο.
Στην οικία μπαίνει κανείς από την πόρτα του κήπου, φτάνει σε μια εντυπωσιακή ξύλινη πόρτα, στην κύρια είσοδο των δύο σπιτιών, ανεβαίνει 4 σκαλιά και βρίσκει τον χώρο που περιγράφεται ανωτέρω. Συνεχίζει ανεβαίνοντας άλλα 10 σκαλοπάτια και φτάνει στο επίπεδο του ορόφου διαμερίσματος, που έχει μια καταπληκτική βεράντα από όπου αγναντεύει κανείς το λιμάνι και την θάλασσα. Μπαίνοντας στο σπίτι βρίσκουμε ένα ευρύχωρο σαλόνι, δεξιά έχει το 1ο από τα 3 δωμάτια, ενώ πιο μέσα έχει ένα χωλ, από όπου έχουμε πρόσβαση στα άλλα 2 υπνοδωμάτια δεξιά και αριστερά, μεγάλα εξίσου ευρύχωρα και φωτεινά, αφού και τα δύο έχουν μεγάλα παράθυρα. Στην ευθεία προχωράμε και βρίσκουμε την κουζίνα δεξιά μας , το μπάνιο μπροστά μας και αριστερά υπάρχει πόρτα , η 2η είσοδος του σπιτιού αν θέλει κάποιος να μπει από το πίσω μέρος του οικοπέδου , όπου αυτό είναι αποκλειστική χρήση, για τον όμορφο κήπο που διαθέτει.
Είναι μία ευκαιρία αν αναλογιστεί κανείς 1ον την εύκολη και άμεση πρόσβαση με τα πόδια 3 χωρίς σκαλιά από το λιμάνι, 2ον εύκολη πρόσβαση για τα υλικά για την ανακαίνιση με αυτοκίνητο, 3ον δεν υπάρχει άλλο τόσο οικονομικό σπίτι τόσο κοντά στο λιμάνι . Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-49 - 03/11/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
118 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 450.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1970
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
Η
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή