Μονοκατοικία βίλα Επ. Οδός 58-Γαλατά-Ερμιόνης, 210 51, Ερμιόνη, Θερμησία, Ερμιόνη

ΕρμιόνηΕπ. Οδός 58-Γαλατά-Ερμιόνης, 210 51, Ερμιόνη
  • € 1.050.000
  • 5+
  • 485
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-41 - Ερμιόνη Πλέπι ΠΩΛΕΙΤΑΙ νεόδμητη επιπλωμένη βίλα 3 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 485 τ.μ. σε οικόπεδο 4000 τ.μ. . Αποτελείται από 10 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 7 μπάνια και 3 WC. Είναι κατασκευασμένη το 2005 με ενεργειακή κλάση Α και διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, θέα σε θάλασσα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, πισίνα, A/C, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, σκαλιά εισόδου, BBQ, playroom, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 20 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 300 μέτρα απόσταση από πόλη 10000 μέτρα απόσταση από χωριό 2000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 187000 μέτρα - Τιμή: 1.050.000 € Πωλούνται νεόδμητες βίλες α) 170τμ , β) 155 τμ και γ) 160 τμ , όλες σε 3 επίπεδα με οικόπεδα περίπου 1400 τμ έκαστη , όλες με θέα θάλασσα σε ήσυχο σημείο, με μεγάλο κήπο , όπου μπορεί κανείς να τον διαμορφώσει υπέροχα με βάση το γούστο του, με μία πολύ μεγάλη πισίνα έως και 70 τμ εφόσον το επιθυμεί. Τα σπίτια διαθέτουν άνετα υπνοδωμάτια , και μάστερ , 2 μπάνια και ένα wc . Πρόκειται για μία μονοκατοικίες, που μόλις αποπερατωθούν θα είναι εξαιρετικής πολυτελούς κατασκευής, στην πανέμορφη Ερμιονίδα, δίπλα στην θάλασσα, μόλις 300 μέτρα απόσταση. Για αξέχαστες διακοπές, με την οικογένεια ή καλούς φίλους. Το σημείο είναι εύκολα προσβάσιμο από την Αθήνα, μόλις 178 χλμ, μέσω Ισθμού και Επιδαύρου σε 2,5 ώρες οδικώς. Επίσης μπορεί κανείς να κάνει ημερήσιες εκδρομές στην πανέμορφη Ύδρα μέσω του πορθμείου Μετόχι (5 απόσταση) , στις κοσμοπολίτικες Σπέτσες μέσω της Κόστα (30) , στην γραφική Ερμιόνη (10 απόσταση) ή τον όμορφο Πόρο (35 απόσταση) . Βρίσκεται δίπλα στον ξακουστό Οικισμό του Porto Hydra Village με τα μοναδικά κανάλια του , γνωστός και ως η Βενετία της Ελλάδος ή το Μαιάμι της Ελλάδος .
Το σπίτι αναπτύσσεται σε 3 επίπεδα και διαθέτει όλες τις ανέσεις , χώρο υποδοχής, κουζίνα open στον χώρο, σαλόνι με τζάκι χώρο για τραπεζαρία και καθιστικό καθως και ένα wc . Ανεβαίνουμε στον όροφο και συναντάμε το πρώτο υπνοδωμάτιο στα δεξιά μας και αριστερά το δεύτερο υπνοδωμάτιο με ένα ευρύχωρο μπαλκόνι με θέα στο απέραντο γαλάζιο !
Τα σπίτια διαθέτουν όλα έναν ακόμα χώρο στο κάτω επίπεδο , ΄όπου μπορεί να λειτουργήσει και ως αυτόνομο διαμέρισμα ανεξάρτητο στο κάτω επίπεδο με έξοδο στον κήπο , έχει χώρο για κουζίνα open plan , καθιστικό (ενιαίος χώρος) και 1 υπνοδωμάτιο και 1 μπάνιο.
Όλο το σπίτι έχει πρόβλεψη για ντουλάπες εντοιχιζόμενες, χώρους αποθηκευτικούς, πρόβλεψη για κλιματιστικά παντού , άνετους εξωτερικούς χώρους για κατασκευή πέργκολας, για παιχνίδι ατελείωτο, χώρο στεγασμένο BBQ μπορεί να δημιουργηθεί και γενικά είναι ένα καταπληκτικό σπίτι εξοχικό για στιγμές χαράς και ηερμίας με την παρέα.
Σοβαρές προτάσεις . Καλέστε μας για πληροφορίες ! Δύναται να δοθεί και ως έχει σε χαμηλότερη τιμή ως έχει , ενώ η προτεινόμενη είναι για πλήρη αποπεράτωση . Δείγμα πώς θα γίνουν στις φωτό που βλέπετε .

Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-41 - 01/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
485 m²
δωμάτια
5+ (10 υπνοδωμάτια, 11 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 1.050.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2005
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή