Duplex Ακτή Ύδρα, Θερμησία, Ερμιόνη

ΕρμιόνηΑκτή Ύδρα
  • € 6.200/μήνα
  • 4
  • 100
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-58 - Ερμιόνη Ακτή Ύδρας ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα επιπλωμένη μεζονέτα 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 100 τ.μ. σε οικόπεδο 160 τ.μ. μόνο 200 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 1986 με ενεργειακή κλάση Γ και ανακαινίστηκε το 2023. Διαθέτει θέρμανση ατομική - ηλεκτρικό, θέα σε πάρκο, κουφώματα ξύλινα, πατώματα από πλακάκι, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, A/C, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, BBQ, δορυφορική κεραία, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 12 τ.μ. απόσταση από πόλη 10000 μέτρα απόσταση από χωριό 2000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 178000 μέτρα - Τιμή: 6.200 € Ελάτε να ζήσετε στο σπίτι που ονειρεύεστε ,στη γειτονιά των ονείρων σας αξέχαστες διακοπές! Ενοικιάζεται μεζονέτα με 3 υπνοδωμάτιο , εμβαδού 100 τμ, σε οικόπεδο 150 τμ , με 2 μπάνια, μεγάλο ωραίο σαλόνι, τζάκι, open plan κουζίνα , μεγάλο μπαλκόνι με θέα ανοιχτή σε θάλασσα (Δοκό Ύδρα) και σε πράσινο με ωραίο κήπο.
Μία εξοχική κατοικία σε ένα από τα ομορφότερα σημεία της Ελλάδας 2,5 ώρες από το κέντρο της Αθήνας οδικώς στο πιο κοσμοπολίτικο σημείο της Ελλάδας.
Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του Πόρτο Ύδρα είναι τα πλεύσιμα κανάλια μήκους 4 χιλιομέτρων που προσφέρουν τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες σπιτιών στην πρώτη γραμμή να δέσουν τα σκάφη τους στις κατοικίες τους. Άλλοι κάτοικοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη μαρίνα του Porto Hydra Hotel, σύμφωνα με την πολιτική του ξενοδοχείου.
Η ιδιωτική αμμώδης παραλία του Resort έχει μήκος πάνω από 800 μέτρα και είναι πραγματικά εξαιρετική, όπως και πολλές οι περισσότερες παραλίες στην περιοχή της Ερμιονίδας, επιτρέποντας στους ιδιοκτήτες και στους επισκέπτες του σπιτιού μια μεγάλη ποικιλία επιλογών. Ιδανικό μέρος για αοικογένειες με γήπεδο μπάσκετ, βόλευ και γήπεδο τένις. Έχει και παιδική χαρά. Ο χώρος είναι περιφραγμένος και φυλάσσεται όλο το 24ώρο. Συνολικός
Το Χωριό είναι φιλικό προς τα παιδιά και ιδανικό για χαλαρωτικές βόλτες καθώς είναι πλήρως πεζοδρομημένο.
Μπορεί κανείς να κάνει ημερήσιες εκδρομές στην Ύδρα σε 5 από το Μετόχι με καραβάκι , στις Σπέτσες σε 35 μέσω Κόστα με καραβάκι επίσης και προς Πόρο ή Πόρτο Χέλι σε 30 επίσης !
Κάντε έγκαιρα την κράτησή σας .
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-58 - 03/11/2023
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
100 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Έξοδα
τιμή
€ 6.200/μήνα
κοινόχρηστα
€ 75/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1986
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή