Δυάρι Κέντρο Θεσσαλονίκης, Παναγία Φανερωμένη, Ξηροκρήνη - Παναγία Φανερωμένη

Ξηροκρήνη - Παναγία ΦανερωμένηΚέντρο Θεσσαλονίκης
  • € 73.000
  • 3
  • 55
  • 1
  • R
  • Ναι
Περιγραφή
ΠΩΛΕΙΤΑΙ, στην περιοχή του κέντρου της Θεσσαλονίκης (Αρχές Αγίου Δημητρίου), ανακαινισμένο διαμέρισμα ανωγείου, συνολικού εμβαδού 55 τμ. το οποίο αποτελείται από 2 δωμάτια, σαλονοκουζίνα και μπάνιο. Το ακίνητο ανακαινίσθηκε το 2020 και είναι μισθωμένο προς 320 Ευρώ. Έχεί άμεση πρόσβαση στο κέντρο της πόλης και τα Πανεπιστήμια και είναι πλήρως επιπλωμένο. Ιδανικό για φοιτητές και για βραχυχρόνιες μισθώσεις. Διατίθεται πλήρως επιπλωμένο, όπως το βλέπετε στις φωτογραφίες. Τιμή : 73000 Ευρώ
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Επιπλωμένο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
562715 - 19/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
55 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
Ημιώροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
€ 73.000
κοινόχρηστα
€ 5/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1970
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
B+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή