Duplex, άριστη κατάσταση, 150 τμ, Κάτω Αλμυρή, Σαρωνικός

Σαρωνικός
  • € 380.000
  • 3
  • 150
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Η οικία βρίσκεται σε ένα πανέμορφο περιβάλλον με καταπληκτική θέα στον Σαρωνικό κόλπο. Αποτελείται από 3 ορόφους συν ένα υπόγειο (αποθήκη 50τμ). Το ισόγειο είναι ένα αυτόνομο studio, με κουζινα, μπάνιο και σάουνα. Ο πρώτος όροφος διαθέτει μία μεγάλη κουζίνα, τραπεζαρία, σαλόνι και ενεργειακό τζάκι. Ο δεύτερος έχει 2 μεγάλες κρεβατοκαμαρες και ένα μπάνιο με υδρομασαζ. Επίσης η πισίνα του σπιτιού προσφέρεται για χαλαρωση και διασκέδαση , πάντα με την υπέροχη θέα στη θάλασσα. Είναι μόλις 250μ. Από την παραλία. Το κλίμα της περιοχής είναι υπέροχο, λόγω της τοποθεσίας του και της υψηλης βλάστησης της περιοχής. Δεν έχει υγρασία γιατι εκτος από την τοποθεσία του, έχει χτιστει με μπετόν ποιότητας 25/30, που για οσους γνωρίζουν είναι το ποιοτικότερο. Επίσης έχει βραβευτεί 3ο καλύτερο κατασκευαστικά στην Κορινθία. Αποτελειται επίσης από απλό και περιμετρικο συναγερμό.
Η περιοχή έχει επίσης βραβευτεί για τα πεντακάθαρα νερά της θαλάσσιας περιοχής καθώς υπαρχουν ιαματικές πηγές. Υπηρχε η φήμη ότι εκεί έκανε τα μπάνια της η ωραία Ελένη και από το γεγονος αυτό ονομαστηκε η περιοχή Λουτρά Ωραίας Ελένης. Η απόσταση από την προτεύουσα είναι μόλις 45 λεπτα. Υπάρχουν πανέμορφοι προορισμοί που μπορείται να επισκέπτεστε όπως η Αρχαία Κόρινθος, η Επίδαυρος, το Ναύπλιο κ.α.
Πώληση, Μεζονέτα, Μπάνια: 2, Εμβαδόν: 150 τ.μ., Δωμάτια: 3, Έτος κατασκευής: 2010, Εξοχική κατοικία, Κλιματισμός, Θέα, Βεράντα, Επιπλωμένο, Τζάκι, Κήπος, Εσωτερική σκάλα, Playroom, Πόρτα ασφαλείας, Συναγερμός, Αποθήκη, Θέση στάθμευσης, Όροφος: 1ος, Πρόσοψης, Επιτρέπονται κατοικίδια, Ανακαινισμένο, Τέντα, Διαμπερές, Φωτεινό, Κουφώματα: Αλουμινίου, Τύπος δαπέδων: Ξύλο, Επιφάνεια oικοπέδου: 250 τ.μ., Eπίπεδα: 3, Θέρμανση: Αυτόνομη θέρμανση, Μέσο θέρμανσης: Πετρέλαιο, Επενδυτικό, Ενεργειακή κλάση: Γ, Ρεύμα: Τριφασικό, Εμβαδό Μπαλκονιών: 30
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
403020 - 17/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
150 m²
δωμάτια
3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 380.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2010
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή