Duplex, άριστη κατάσταση, 240 τμ, Μορτερό, Νέα Ερυθραία

Νέα Ερυθραία
  • € 3.000/μήνα
  • 5+
  • 240
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Στην καλύτερη περιοχή της Ν. Ερυθραίας , ενοικιάζεται ανεξάρτητη γωνιακή μεζονέτα 240τ.μ. ,με δικό της κήπο και parking 2 θέσεων .Κατασκευάστηκε το 2000 ενώ ανακαινίστηκε το 2022. Η ησυχία ,το πράσινο και το άπλετο φως του ήλιου είναι αυτά που χαρακτηρίζουν το σπίτι αυτό .
Αποτελείται από 3 επίπεδα : Ο υπερυψωμένος 1ος όροφος διαθέτει , 1 ΥΔ (ή γραφείο ) , την ηλιόλουστη κουζίνα του σπιτιού ιδιαίτερης εργονομίας και αισθητικής και την άνετη σα-λονο-τραπεζαρία με το τζάκι της . Όλο αυτό περιβάλλεται από μια μεγάλη υπερυψωμένη βερά-ντα με θέα τον πράσινο κήπο του σπιτιού . Μια ξύλινη σκάλα μας οδηγεί στον 1ο όροφο όπου βρίσκονται το master bedroom , 2 Υδ και 1 μπάνιο (όλοι οι χώροι έχουν το δικό τους μπαλκόνι ). Ένας μεγάλος ενιαίος χώρος αποτελεί το 3ο επίπεδο , το φωτεινό ημιυπόγειο του σπιτιού ,το playroom το οποίο επικοινωνεί ομοίως με εσωτερική σκάλα : ένα μεγάλο καθιστικό με δικό του τζάκι , μια μοντέρνα κ πρακτική κουζίνα ,1 μπάνιο ,1 υπνοδωμάτιο και 1 αποθήκη είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του , ενώ περιτριγυρίζεται από παράθυρα και φως . Αυτός ο χώρος μπορεί να πάρει όποια χρήση επιθυμούν οι ενοικιαστές, ( επαγγελματική έδρα - γραφείο - αυτόνομο δια-μέρισμα -ξενώνας) και μπορεί να λειτουργήσει εντελώς αυτόνομα από το υπόλοιπο σπίτι χωρίς να επηρεάσει την ηρεμία των ενοίκων της, μια που διαθέτει ανεξάρτητη πόρτα εισόδου .
Ο προσανατολισμός του ακινήτου ,είναι ανατολικός , διαθέτει θέρμανση πετρελαίου ενώ όλοι οι χώροι έχουν καινούργια ac . Έχει ανοιχτό ορίζοντα με θέα πράσινο από όλες τις μεριές , τέντες στα μπαλκόνια , κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια ,θυροτηλεόραση , πόρτες ασφαλείας , συναγερμό ,ηλιακό θερμοσίφωνα ενώ έχει και boiler 2πλης ενέργειας. Το σπίτι βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και θα παραδοθεί βαμμένο εκ νέου με παράδοση 30 ημερών από την υπο-γραφή του συμβολαίου .Οι ηλεκτρικές συσκευές συμπεριλαμβάνονται ενώ όσων αφορά στα έπι-πλα , μπορούν να διατεθούν επίσης εάν οι ενοικιαστές το επιθυμούν ,με κάποια οικονομική επι-βάρυνση που θα συζητηθεί . μια που έχει ξεχωριστή πόρτα εισόδου μεταξύ των δυο μερών .
Η περιοχή είναι κέντρο -απόκεντρο και απέχει μόλις 300m από την μεγάλη αγορά της Τατοΐου , ενώ η κοντινότερη στάση αστικής συγκοινωνίας απέχει 30 μόλις m . Άφθονα σχολεία , παιδικοί σταθμοί , πάρκα ,αθλητικά γήπεδα βρίσκονται πολύ κοντά ενώ κατά μήκος του δρόμου υπάρχει ο μεγάλος περίπατος και ο ποδηλατόδρομος της περιοχής.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-5571251 - 15/04/2024
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
240 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
2 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 3.000/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2000
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή