Οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

Νέα ΜάκρηΤερψιχόρης 61, Νέα Μάκρη 19005
  • € 150.000
  • 600
Τελευταία ενημέρωση: 01/05/2024
Περιγραφή
Το οικόπεδο είναι άρτιο και οικοδομήσιμο. Έχει πρόσοψη μήκους 25,18 τμ. σε ασφαλτοστρωμένη οδό πλάτους 10,00 μ., θέα προς το βουνό και απέχει από τη θάλασσα 2,8Km. Είναι περιφραγμένο και εντός του υπάρχει μεγάλο πεύκο για το οποίο υπάρχει άδεια κοπής.

Σύμφωνα με τους Συντελεστές Κάλυψης και Δόμησης, στο οικόπεδο ανεγείρεται κατοικία 240,97 τμ. με όριο ορόφων 2 και όριο ύψους 7,50 μ. υπέρ του εδάφους, με επιπλέον 2,00 μ. ύψος για τη στέγη. Αξιοποιώντας τις διατάξεις του ΓΟΚ και τα ευεργετήματα της νομοθεσίας για δόμηση Α+, τα τετραγωνικά μέτρα της κατοικίας (μαζί με πατάρι και σοφίτα) προσαυξάνονται κατά 105,00 τμ. και συνολικά στο οικόπεδο μπορεί να ανεγερθεί κατοικία 345,00 τμ.

Η περιοχή είναι ήσυχη, με πολύ πράσινο και τη θάλασσα σε μικρή απόσταση. Στη Νέα Μάκρη υπάρχουν όλων των ειδών τα καταστήματα, όπως εστίασης, τροφίμων, ψυχαγωγίας κλπ, ενώ λειτουργούν σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης και κέντρο υγείας. Η περιοχή έχει εύκολη πρόσβαση από την Αθήνα και διαθέτει όλες τις απαραίτητες υποδομές, που την καθιστούν ιδανική για δόμηση παραθεριστικής, αλλά και μόνιμης κατοικίας.

Λόγω της θέσης του οικοπέδου, η τουριστική αξιοποίηση του ακινήτου που μπορεί να χτιστεί εντός του, αποτελεί μια δελεαστική επιλογή για όποιον θα ήθελε να ασχοληθεί με τον κλάδο της φιλοξενίας, των τουριστικών καταλυμάτων και των ακινήτων που διατίθενται ως BnB.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
LF228
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
600 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός βορράς, ανατολή
Έξοδα
τιμή
€ 150.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή