Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

Άγιος Νικόλαος
  • € 128.000
  • 5.000
Περιγραφή
Αυτό το οικόπεδο βρίσκεται στην υπέροχη περιοχή του Βαθιού, μόλις 5 χιλιόμετρα από την πόλη του Αγίου Νικολάου.

Σε αυτό το οικόπεδο των 5.000m2 είναι δυνατόν να χτιστεί ένα σπίτι ή σπίτια έως 220m2 σε έναν ή δύο ορόφους, συν υπόγειο και σοφίτα, καθώς και πισίνα(ες), ανοιχτές ή σκεπαστές βεράντες, θέσεις στάθμευσης, κήπο, κλπ.
Το σπίτι ή τα σπίτια που θα χτιστούν σε αυτό το οικόπεδο θα έχουν υπέροχη θέα στη θάλασσα και στο βουνό.
Το οικόπεδο έχει μια μικρή κλίση και η οδική πρόσβαση προς τα εδώ είναι πολύ καλή, οπότε θα είναι πολύ εύκολο και οικονομικό να κατασκευαστεί εδώ, καθώς δεν χρειάζεται μεγάλη προετοιμασία.

Η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και νερού, οι γραμμές τηλεφώνου και ευρυζωνικού διαδικτύου βρίσκονται κοντά στο οικόπεδο και είναι εύκολο να συνδεθούν.

Η θάλασσα και αρκετές όμορφες αμμώδεις παραλίες απέχουν λιγότερο από 1 χιλιόμετρο από το οικόπεδο.
Το διεθνές αεροδρόμιο του Ηρακλείου απέχει 45 λεπτά με το αυτοκίνητο.

Ο Άγιος Νικόλαος είναι η πρωτεύουσα του νομού Λασιθίου και βρίσκεται στον κόλπο του Μιραμπέλλου, στη βορειοανατολική Κρήτη, μόλις 40 λεπτά μακριά από το διεθνές αεροδρόμιο του Ηρακλείου.

Γεωγραφικά η πόλη είναι καλά προστατευμένη από τους ισχυρούς ανέμους επιτρέποντας θαλάσσια σπορ και κολύμπι σχεδόν όλο το χρόνο.

Παρόλο που ο Άγιος Νικόλαος έχει πληθυσμό λιγότερο από 20.000 κατοίκους, διαθέτει αρκετές τράπεζες, σούπερ μάρκετ, καταστήματα κάθε είδους, γιατρούς, ένα σύγχρονο νοσοκομείο υψηλών προδιαγραφών, δημόσια πισίνα και γήπεδα τένις, μαρίνα σκαφών αναψυχής, λιμάνι, κινηματογράφο, θέατρο, γυμναστήρια, γήπεδο γκολφ 9 οπών, σχολεία από νηπιαγωγεία μέχρι 6τάξιο λύκειο και γενικά όλες τις ανέσεις που θα περιμένατε να βρείτε σε μια σύγχρονη πόλη της Ευρώπης.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
PLVAT15 - 02/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
5.000 m²
Έξοδα
τιμή
€ 128.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή