Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

Άγιος ΝικόλαοςΕπαρχιακή Οδός Φουρνή-Ελούντα 72053
  • € 195.000
  • 3.266
Περιγραφή
Αυτό το οικοδομικό οικόπεδο των 3266 m2 είναι όμορφα τοποθετημένο στους υπέροχους λόφους των Πεύκων, περίπου 8 λεπτά με το αυτοκίνητο από την κεντρική πόλη της Ελούντας και την οργανωμένη αμμώδη παραλία της.

Από την υπερυψωμένη θέση του 255 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, απολαμβάνει υπέροχη απεριόριστη πανοραμική θέα στον κόλπο της Ελούντας, την πόλη της Ελούντας, το ιστορικό νησί της Σπιναλόγκας και τα βουνά.

Εδώ μπορούν να χτιστούν βίλα ή βίλες μέχρι 200 m2 σε ένα ή δύο ορόφους, συν υπόγειο και σοφίτα.
Αρκετός χώρος θα έμενε για να φτιαχτεί πισίνα(ες), ανοιχτές και στεγασμένες βεράντες και βεράντες, χώρος στάθμευσης, χώροι κήπου κ.λπ.

Το οικόπεδο έχει οδική πρόσβαση και υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα και νερό.

4 χιλιόμετρα (περίπου 8 λεπτά οδήγησης) από το κέντρο και την αμμώδη παραλία της Ελούντας.
Σε 18 λεπτά οδήγησης από την πόλη του Αγίου Νικολάου, την πρωτεύουσα της επαρχίας Λασιθίου.
Περίπου μία ώρα οδήγησης από το διεθνές αεροδρόμιο του Ηρακλείου.

Η Ελούντα ήταν ένα μικρό ψαροχώρι στον κόλπο του Μιραμπέλλου, στο νησί της Κρήτης. Αν και η αλιεία εξακολουθεί να αποτελεί μεγάλο μέρος της ζωής σε αυτή την πολύ γραφική περιοχή, ο τουρισμός έχει αναλάβει την κύρια βιομηχανία της Ελούντας. Αποτελεί μέρος του δήμου Αγίου Νικολάου. Είναι δημοφιλής στους Ευρωπαίους τουρίστες και διαθέτει πολλά ξενοδοχεία, συμπεριλαμβανομένων αρκετών 5*ξενοδοχείων. Η Ελούντα είναι επίσης η πλησιέστερη μεγάλη πόλη στην πρώην αποικία λεπρών της Σπιναλόγκας. Η πόλη απέχει 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από τον Άγιο Νικόλαο και το χωριό Πλάκα (Λασίθι).

Ο Άγιος Νικόλαος είναι η πρωτεύουσα του νομού Λασιθίου και βρίσκεται στον κόλπο του Μιραμπέλλου, στη βορειοανατολική Κρήτη, μόλις 40 λεπτά μακριά από το διεθνές αεροδρόμιο του Ηρακλείου.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
PLEL90 - 02/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
3.266 m²
Έξοδα
τιμή
€ 195.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή