Duplex, άριστη κατάσταση, 77 τμ, Καστέλλα, Καστέλλα - Πασαλιμάνι

Καστέλλα - Πασαλιμάνι
  • € 177.000
  • 3
  • 77
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή
Πειραιάς, Μικρολίμανο, Οικία δύο επιπέδων, Προς Πώληση, 77 τ.μ., με ημιυπαίθριους χώρους 18τ.μ., σε οικόπεδο 334 τ.μ., σε πολύ καλή κατάσταση. Είναι κατασκευής 1936 και έχει ανακαινιστεί πλήρως το 2018.
Έχει δική της ξεχωριστή είσοδο με πόρτα ασφαλείας και δεν έχει κοινόχρηστα. Είναι επιπλωμένη με όλο το οικιακό εξοπλισμό, ηλεκτρικές συσκευές και δύο κλιματιστικά ψύξης - θέρμανσης. Τα παράθυρα και τα κουφώματα είναι αλουμινίου βαμμένα στο χρώμα του ξύλου με διπλά τζάμια και σίτες. Έχει ενεργειακό πιστοποιητικό Δ.
Στο πρώτο επίπεδο (το οποίο είναι υπερυψωμένο) βρίσκεται το σαλόνι, η κουζίνα και το μπάνιο. Το σαλόνι διαθέτει καθιστικό με μεγάλο δερμάτινο γωνιακό καναπέ και άνετο χώρο τραπεζαρίας. Η κουζίνα είναι ολοκαίνουργια, γωνιακή με μοντέρνα ντουλάπια πλήρως εξοπλισμένη με όλες τις ανοξείδωτες ηλεκτρικές συσκευές όπως ψυγείο, κουζίνα και πλυντήριο πιάτων. Ο χώρος της κουζίνας είναι μεγάλος, άνετος, φωτεινός με μεγάλο παράθυρο και χωράει τραπεζαρία κουζίνας. Το μπάνιο έχει μεγάλο παράθυρο με ανάκλιση, καινούρια είδη υγιεινής με καινούρια ντουλάπια μπάνιου και ράφια για αποθηκευτικό χώρο.
Στο δεύτερο επίπεδο της οικίας είναι τα δύο υπνοδωμάτια με άνετους χώρους και δύο εντοιχισμένες ντουλάπες ρούχων. Τα υπνοδωμάτια διαθέτουν κρεβάτι, εντοιχισμένες βιβλιοθήκες και τηλεοράσεις. Έχει σε όλα τα παράθυρα μεταλλικά στόρια (ρόλερ σκίασης). Όλο το σπίτι είναι εξοπλισμένο με φωτιστικά οροφής, σποτάκια και απλίκες.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1634937 - 30/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
77 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 177.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1936
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή