Μονοκατοικία βίλα κοντα στην πλατεια κεφαλαριου Kai To Isa, Κεφαλάρι, Κηφισιά

ΚηφισιάΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΕΦΑΛΑΡΙΟΥ KAI TO ISA
  • € 5.000/μήνα
  • 5+
  • 600
  • 3+
Τελευταία ενημέρωση: 22/04/2023
Περιγραφή
ΚΗΦΙΣΙΑ - ΚΕΦΑΛΑΡΙ. Αρχοντική μονοκατοικία 600τμ, τεσσάρων επιπέδων (playroom, ισόγειο, 1ος όροφος, σοφίτα), εντός οικοπέδου 800τμ, με μεγάλη πισίνα και BBQ. H κατοικία αναπτύσσεται ως εξής:
Ισόγειο: Μεγάλο σαλόνι με τζάκι, τραπεζαρία, μεγάλο γραφείο με τζάκι, WC, αποθηκάκι, κλειστή κουζίνα με εντοιχισμένες ηλεκτρικές συσκευές που επικοινωνεί με δική της στεγασμένη βεράντα με ΒΒQ.
Α' όροφος: Μια μεγάλη νεοκλασικού τύπου σκάλα οδηγεί από το σαλόνι στο επίπεδο αυτό, το οποίο διαθέτει μεγάλο εξώστη, ελεύθερο χώρο κατάλληλο για γραφείο ή καθημερινό tv room, τρία μεγάλα υπνοδωμάτια με πολλές ντουλάπες (εκ των οποίων το ένα μάστερ) και δύο πλήρη μπάνια.
Β' όροφος (σοφίτα): Το επίπεδο αυτό διαθέτει ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο με μπάνιο, τύπου σουίτας.
Ημι-ισόγειο (250τμ): Διαθέτει μεγάλο playroom με τζάκι, ξενώνα, μεγάλο laundry, δύο πλήρη μπάνια, γκαράζ για 3 αυτοκίνητα. Το επίπεδο αυτό έχει ανεξάρτητη είσοδο και μπορεί να λειτουργήσει και ως ανεξάρτητο διαμέρισμα.
Με ανεξάρτητη θέρμανση πετρελαίου, κλιματιστικά, ξύλινα κουφώματα με διπλά τζάμια, δρύινα δάπεδα σε όλους τους χώρους, δυνατότητα προσθήκης καμπίνας ανελκυστήρα, συναγερμό, σε καταπράσινο περιβάλλον και με πολύ ωραία θέα από τα υπνοδωμάτια, αποτελεί μοναδική επιλογή για ενοικίαση κατοικίας στο καλύτερο σημείο της Κηφισιάς. Με πολύ εύκολη πρόσβαση στην πλατεία και τα ξενόγλωσσα σχολεία της περιοχής, εύκολη πρόσβαση στις κεντρικές οδικές αρτηρίες και την εθνική οδό, συστήνεται ανεπιφύλακτα σε υψηλόβαθμα στελέχη πολυεθνικών εταιρειών ή πρεσβειών. Προσφέρεται στην τιμή των 5.000€.
Πάρα πολλά ακόμα ακίνητα,μικρότερα-μεγαλύτερα,στην Κηφισιά κ στους όμορους Δήμους www.panteleonrealestate.gr Μεσιτικό Κώστας Παντελαίων-Κηφισιά-6945-392060 info@panteleon.gr Σε περίπτωση ενδιαφέροντος καλέστε και στο 6974-793435 από 11:00 - 21:00.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
PA-117
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα
εμβαδό
600 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Έξοδα
τιμή
€ 5.000/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1998
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
B+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή