Γκαρσονιέρα τρίτος όροφος, Άνω Πετράλωνα, Πετράλωνα

Πετράλωνα
  • € 150.000
  • 2
  • 50
  • 1
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή
Στην καρδιά των Άνω Πετραλώνων πολύ κοντά σε καταστήματα, σχολεία και μέσα μαζικής μεταφοράς, προσφέρεται διαμέρισμα 50τμ, ιδανικό για κατοικία και επένδυση.
Είναι προσόψεως, πολύ φωτεινό σε ήσυχο δρόμο και βρίσκεται στον τρίτο όροφο πολυκατοικίας με πόρτα και κάμερες ασφαλείας.
Έχει κεντρική θέρμανση αερίου, και είναι σε πολύ καλή κατάσταση.
Είναι ιδανικό για φοιτητές , νέα ζευγάρια και για οποιονδήποτε θα ήθελε να κάνει μια αποδοτική επένδυση σε ένα ακίνητο στο κέντρο της Αθήνας.
*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Τα Πετράλωνα πήραν το όνομά τους από τα «πέτρινα αλώνια», που χρησιμοποιούνταν στην περιοχή για το αλώνισμα των σιτηρών πριν από την αστικοποίηση.
Τα Πετράλωνα απέχουν μόλις 4 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας. Η περιοχή είναι μια ανερχόμενη και εναλλακτική γειτονιά της Αθήνας. Η συνοικία εκτείνεται από την οδό Χαμοστέρνας έως τη γέφυρα Πουλόπουλου και από τον Πειραιά μέχρι το λόφο του Φιλοπάππου και χωρίζεται σε Άνω και Κάτω Πετράλωνα με τις γραμμές του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου.
Μοναδικά χαρακτηριστικά: Τα Άνω Πετράλωνα είναι μια γοητευτική γειτονιά που έχει διατηρήσει αναλλοίωτα τα μοναδικά χαρακτηριστικά της παλιάς Αθήνας ενώ αγκαλιάζει την ομορφιά της νεοκλασικής Αθήνας. Τα Άνω Πετράλωνα βρίσκονται σε στρατηγικό σημείο κοντά στις περιοχές Θησείο, Κεραμικός, Φιλοπάππου και Κουκάκι. Επιπλέον, τα Πετράλωνα προσφέρουν μεγάλη ποικιλία
από θεατρικές σκηνές, μπαρ και εστιατόρια που είναι διάσπαρτα σε όλη τη γειτονιά προσφέροντας σε ντόπιους και ξένους μια μοναδική εμπειρία τόσο της Παλιάς όσο και της Νέας Αθήνας.
Προσβασιμότητα: Εξαιρετικά εύκολη πρόσβαση στην υπόλοιπη Αθήνα μέσω κεντρικών δρόμων,
καλή σύνδεση με το μετρό (Σταθμός Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου Πετράλωνα), τρόλεϊ και λεωφορεία με την υπόλοιπη Αθήνα. Το αεροδρόμιο απέχει 50 λεπτά με το τρένο ή το λεωφορείο.
Επενδυτικές δυνατότητες: Αυτή η περιοχή είχε πάντα ένα πολύ έντονο οικιστικό ενδιαφέρον και τα τελευταία χρόνια η τεράστια ανάπτυξη των τομέων παροχής υπηρεσιών εστίασης έδωσε νέα πνοή στην περιοχή.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02TN8S - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
50 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 150.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1978
θέρμανση
Κεντρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή