Δυάρι ισόγειο, Φιλοπάππου, Ιστορικό Κέντρο Αθήνας

Ιστορικό Κέντρο Αθήνας
  • € 130.000
  • 2
  • 70
  • 1
  • T
  • Όχι
Περιγραφή
Διατίθεται ισόγειο διαμέρισμα 70τμ, σε ασφαλή και ήσυχη γειτονιά των Άνω Πετραλώνων. Βρίσκεται κοντά σε πάρκα, καταστήματα, εστιατόρια και σε μικρή απόσταση από το Πάντειο Πανεπιστήμιο. Έχει εύκολη πρόσβαση σε κεντρικούς λεωφόρους, καθώς και τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Διαθέτει δύο υπνοδωμάτια, μπάνιο, σαλόνι, κουζίνα, αποθήκη και αυλή 15τμ. Χρήζει ανακαίνισης και σε αυτή την περίπτωση μπορεί να δώσει ένα επιπλέον, τρίτο δωμάτιο. Στο ακίνητο έχει γίνει νέα ηλεκτρολογική και υδραυλική εγκατάσταση και το πάτωμα του είναι από αντιολισθητικό πλακάκι. Είναι ιδανικό για οικογένειες και φοιτητές που θέλουν να αποκτήσουν ένα άνετο διαμέρισμα σε καλή περιοχή με χαμηλό κόστος. Επιπλέον ενδείκνυται για επένδυση με μεγάλο περιθώριο κέρδους.
*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Τα Πετράλωνα πήραν το όνομά τους από τα «πέτρινα αλώνια», που χρησιμοποιούνταν στην περιοχή για το αλώνισμα των σιτηρών πριν από την αστικοποίηση.
Τα Πετράλωνα απέχουν μόλις 4 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας. Η περιοχή είναι μια ανερχόμενη και εναλλακτική γειτονιά της Αθήνας. Η συνοικία εκτείνεται από την οδό Χαμοστέρνας έως τη γέφυρα Πουλόπουλου και από τον Πειραιά μέχρι το λόφο του Φιλοπάππου και χωρίζεται σε Άνω και Κάτω Πετράλωνα με τις γραμμές του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου.
Μοναδικά χαρακτηριστικά: Τα Άνω Πετράλωνα είναι μια γοητευτική γειτονιά που έχει διατηρήσει αναλλοίωτα τα μοναδικά χαρακτηριστικά της παλιάς Αθήνας ενώ αγκαλιάζει την ομορφιά της νεοκλασικής Αθήνας. Τα Άνω Πετράλωνα βρίσκονται σε στρατηγικό σημείο κοντά στις περιοχές Θησείο, Κεραμικός, Φιλοπάππου και Κουκάκι. Επιπλέον, τα Πετράλωνα προσφέρουν μεγάλη ποικιλία
από θεατρικές σκηνές, μπαρ και εστιατόρια που είναι διάσπαρτα σε όλη τη γειτονιά προσφέροντας σε ντόπιους και ξένους μια μοναδική εμπειρία τόσο της Παλιάς όσο και της Νέας Αθήνας.
Προσβασιμότητα: Εξαιρετικά εύκολη πρόσβαση στην υπόλοιπη Αθήνα μέσω κεντρικών δρόμων,
καλή σύνδεση με το μετρό (Σταθμός Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου Πετράλωνα), τρόλεϊ και λεωφορεία με την υπόλοιπη Αθήνα. Το αεροδρόμιο απέχει 50 λεπτά με το τρένο ή το λεωφορείο.
Επενδυτικές δυνατότητες: Αυτή η περιοχή είχε πάντα ένα πολύ έντονο οικιστικό ενδιαφέρον και τα τελευταία χρόνια η τεράστια ανάπτυξη των τομέων παροχής υπηρεσιών εστίασης έδωσε νέα πνοή στην περιοχή.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02TQJA - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
70 m²
δωμάτια
2 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο
όροφος
Ισόγειο, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 130.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1962
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή