Δυάρι Βούλγαρη - Ντεπώ - Μαρτίου, Βούλγαρη - Άγιος Ελευθέριος - Ντεπώ, Βούλγαρη - Ντεπώ - Μαρτίου

Βούλγαρη - Ντεπώ - ΜαρτίουΒούλγαρη - Ντεπώ - Μαρτίου
  • € 205.000
  • 3
  • 72
  • 1
  • 1
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 24/01/2024
Περιγραφή
Στο Ντεπώ, σε καταπληκτικό σημείο δίπλα στη Δελφών, πωλείται κατ’ αποκλειστικότητα από την εταιρεία μας φανταστικό διαμέρισμα με δύο υπνοδωμάτια σε καινούργια οικοδομή και με θέση στάθμευσης. Αποτελείται από πολύ άνετη Σαλοκουζίνα, Δύο μεγάλα υπνοδωμάτια και λουξ μπάνιο. Καινούργια κατασκευή του 2001, ενώ ανακαινίστηκε ριζικά προ διετίας. Έτσι υδραυλικά, ηλεκτρολογικά, κουζίνα και μπάνιο είναι σε άριστη κατάσταση. Επιπλέον έχει συναγερμό, ερκοντίσιον, ατομικό φυσικό αέριο, ντουλάπες, ενεργειακά κουφώματα διπλής υάλωσης και όλες τις σύγχρονες ανέσεις ενός καινούργιου ακινήτου.
Σπίτι ζεστό και φωτεινό, με μεγάλα μπαλκόνια, με πολύ ωραίους εξωτερικούς κοινόχρηστους χώρους μέσα στο πράσινο, και σε προνομιακό σημείο που τα έχεις όλα στα πόδια σου.
Τιμή: €205.000.
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου. Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
502674
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
72 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
€ 205.000
κοινόχρηστα
€ 20/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2001
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
B+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή