Μονοκατοικία βίλα Επαρχιακή Οδός 56-Γεωργιούπολης-Κουρνά, Κουρνάς 73007, Καβρός, Γεωργιούπολη

ΓεωργιούποληΕπαρχιακή Οδός 56-Γεωργιούπολης-Κουρνά, Κουρνάς 73007
  • € 890.000
  • 5+
  • 302
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Παρουσιάζουμε μια πολυτελή βίλα στην ευρύτερη περιοχή του Κουρνά Γεωργιούπολης.

Μέσα στη γαλήνια ομορφιά της φύσης, αυτή η υπέροχη βίλα προσφέρει έναν εξαιρετικό συνδυασμό πολυτέλειας και άνεσης. Με έναν γενναιόδωρο χώρο διαβίωσης 302 τετραγωνικών μέτρων και σε μια τεράστια έκταση 5.572 τετραγωνικών μέτρων, αυτή η ιδιοκτησία είναι ένα πραγματικό αριστούργημα.

Επισκόπηση ιδιοκτησίας:
Αυτή η εκπληκτική βίλα έχει σχεδιαστεί προσεκτικά σε τρία επίπεδα, προσφέροντας έναν απρόσκοπτο συνδυασμό στυλ, κομψότητας και απαράμιλλης θέας στη θάλασσα.

Μεσαίο επίπεδο:
Η καρδιά αυτού του σπιτιού, το μεσαίο επίπεδο, ανοίγει σε ένα υπέροχο σαλόνι πλημμυρισμένο από φυσικό φως και προσφέρει εκπληκτική θέα στη θάλασσα. Η ενιαία διάταξη συνδέει απρόσκοπτα το σαλόνι με την κουζίνα και την τραπεζαρία, δημιουργώντας έναν αρμονικό χώρο για οικογενειακές συγκεντρώσεις και διασκέδαση. Επίσης σε αυτό το επίπεδο, θα βρείτε ένα υπνοδωμάτιο και ένα καλά εξοπλισμένο μπάνιο. Βγείτε στην μεγάλη βεράντα για να απολαύσετε την πανοραμική θέα στη γύρω περιοχή. Είναι ένα ιδανικό μέρος για να απολαύσετε την ομορφιά του τοπίου ή να απολαύσετε το γεύμα σας στο ύπαιθρο κάτω από τον ήλιο ή τα αστέρια.

Ανώτερο επίπεδο:
Ανεβείτε στο επάνω επίπεδο, όπου θα ανακαλύψετε δύο επιπλέον υπνοδωμάτια και ένα δεύτερο πολυτελές μπάνιο. Η βεράντα του επάνω επιπέδου είναι ακόμη πιο εντυπωσιακή, προσφέροντας εκπληκτική θέα στη θάλασσα και το γραφικό περιβάλλον. Αυτός ο χώρος σας προσκαλεί να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την ηρεμία του νέου σας σπιτιού.

Κάτω επίπεδο:
Το κάτω επίπεδο του ακινήτου φιλοξενεί δύο ανεξάρτητα διαμερίσματα. Το πρώτο διαμέρισμα είναι ένα στούντιο με υπνοδωμάτιο, κουζίνα και μπάνιο – ιδανικό για τους επισκέπτες. Το δεύτερο διαμέρισμα είναι ευρύχωρο και φιλόξενο, με δύο υπνοδωμάτια, μεγάλο ενιαίο σαλόνι, άρτια εξοπλισμένη κουζίνα και τραπεζαρία. Αυτά τα διαμερίσματα παρέχουν ευελιξία και επιλογές για εκτεταμένη οικογενειακή διαβίωση, εισόδημα από ενοικίαση ή φιλοξενία επισκεπτών.

Εξωτερικά:
Ο εξωτερικός χώρος είναι απόδειξη της γοητείας του ακινήτου. Μια υπέροχη πισίνα στο μεσαίο επίπεδο προσφέρει το τέλειο σκηνικό για μια αναζωογονητική βουτιά απολαμβάνοντας το μαγευτικό τοπίο. Ο ώριμος κήπος που περιβάλλει τη βίλα κοσμείται από υπέροχα δέντρα, προσφέροντας μια αίσθηση ηρεμίας και σκιάς. Από παντού μπορείτε να αγναντέψετε το μαγευτικό φυσικό τοπίο και την απέραντη έκταση της θάλασσας.

Αυτή η πολυτελής βίλα υπόσχεται έναν τρόπο ζωής με άνεση και φυσική ομορφιά. Κάθε λεπτομέρεια έχει μελετηθεί σχολαστικά για να δημιουργήσει ένα καταφύγιο πολυτέλειας και χαλάρωσης. Αν αναζητάτε την τέλεια ισορροπία μεταξύ κομψότητας, γαλήνης και σύνδεσης με τη φύση, αυτή η βίλα είναι μια ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσετε. Μη διστάσετε να κάνετε αυτό το κομμάτι του παραδείσου το νέο σας σπίτι.

ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ
Η προμήθεια του γραφείου από τον αγοραστή είναι 3% + ΦΠΑ επί της τελικής τιμής αγοράς. Εκδότης του τιμολογίου είναι ο Στέλιος Αρχοντάκης, αδειούχος κτηματομεσίτης στην πόλη του Ρεθύμνου με Αριθμό Γενικού Εμπορικού Μητρώου Ν21857050000 και ΑΦΜ 046847382. Η εταιρία Homeland δεν φέρει ευθύνη για τις πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την παρουσίαση καθώς είναι μόνο για ενημέρωση και υπόκεινται σε παραλείψεις, αλλαγή τιμής ή απόσυρση χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Ο φόρος μεταβίβασης, τα έξοδα Συμβολαιογράφου και Υποθηκοφυλακείου και πιθανά δικηγορικά έξοδα καταβάλλονται από τον αγοραστή. Η αναφερόμενη επιφάνεια είναι η ακαθάριστη κατοικήσιμη επιφάνεια συμπεριλαμβανομένων των εσωτερικών και εξωτερικών τοίχων
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
VI0607 - 02/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
302 m²
δωμάτια
5+ (6 υπνοδωμάτια, 4 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 890.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2006
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή