Ξενοδοχείο προς Πώληση

Μεθώνη
  • € 470.000
  • 430
Περιγραφή
100 μέτρα από την παραλία – Μεθώνη

Επαγγελματικό ακίνητο – ξενοδοχείο, σε εξαιρετική τοποθεσία, 40 μέτρα από την παραθαλάσσια πλατεία της Μεθώνης και 100 μέτρα ως την αμμώδη παραλία.

Χτισμένο σε οικόπεδο 440 τ.μ., 430 τ.μ. σε δύο ορόφους. Χώρος υποδοχής, καθιστικό, κοινόχρηστα W.C. στο ισόγειο, συνολικά 11 υπνοδωμάτια εκ των οποίων 2 μονόκλινα, 3 δίκλινα και 6 τρίκλινα.

Μία άψογη επιλογή για επένδυση στη γραφική κωμόπολη της Μεθώνης, σε κοντινή απόσταση από την πλατεία, την παραλία και το κάστρο. Σύντομη διαδρομή ως την Πύλο, τη Φοινικούντα, τη Γιάλοβα και τα γήπεδα του γκολφ.

Περιοχή:

Η Μεθώνη είναι μία όμορφη πόλη για ανθρώπους που επιλέγουν τα ήσυχα μέρη, θα βρείτε παραδοσιακά εστιατόρια, μαγαζιά και τράπεζες. Βρίσκεται σε απόσταση 10’ από την Πύλο, 15’ από το γήπεδο γκολφ και 25’ από το γήπεδο Dunes, μία ώρα οδήγηση από τον αερολιμένα Καλαμάτας.

Τι να επισκεφθώ:

Η Μεθώνη είναι μία ιστορική πόλη που ελκύει επισκέπτες για το μεγαλοπρεπές κάστρο της, το μεγαλύτερο στα Βαλκάνια. Μπορείτε να θαυμάσετε το δίδυμο κάστρο της Μεθώνης που βρίσκεται στην Κορώνη. Στην γύρω περιοχή υπάρχει το κάστρο της Πύλου και το αρχαιολογικό μουσείο, το παλάτι του Νέστορα και άλλα ιστορικά μνημεία. Η Μεθώνη έχει μία όμορφη παραλία και σε 5’ ή 10’ απολαμβάνετε και άλλες υπέροχες παραλίες της περιοχής.

Πως μπορώ να αγοράσω:

Ο αγοραστής επιλέγει ένα λογιστή, με την επίδειξη του διαβατηρίου θα του εκδοθεί Ελληνικό ΑΦΜ, χρησιμοποιώντας το ΑΦΜ, το διαβατήριο και οποιοδήποτε έγγραφο αποδεικνύει την διεύθυνση μόνιμης κατοικίας, ο αγοραστής ανοίγει Ελληνικό τραπεζικό λογαριασμό. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε και να σας κατευθύνουμε σε όλα τα στάδια της διαδικασίας.

Ποια είναι τα έξοδά μου:

Αξία αγοράς

Εφορία 3,03%

Συμβολαιογράφος 2%

Υποθηκοφυλακείο 0,7%

Δικηγόρος

Πολιτικός Μηχανικός

Μεσιτικό γραφείο 4% + ΦΠΑ
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
2109 - 02/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
430 m²
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 470.000
Ενεργειακή απόδοση
θέρμανση
Κεντρική
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή