Τεσσάρι τρίτος όροφος, Σύνταγμα, Κέντρο Αθήνας

Κέντρο Αθήνας
  • € 930.000
  • 5
  • 182
  • 3
  • 3
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 20/03/2024
Περιγραφή
Ως άξιος πρεσβευτής της εποχής του Αθηναϊκού Μοντερνισμού το ακίνητο βρίσκεται στον 3 όροφο πανέμορφης πολυκατοικίας της δεκαετίας του 1930. Εκτείνεται σε 182 τ.μ., και ξεχωρίζει με τον χαρακτήρα και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του.
Διαθέτει 4 υπνοδωμάτια , μεγάλο καθιστικό / τραπεζαρία, 3 WC και ευρύχωρη κουζίνα. Το ακίνητο χρήζει ανακαίνισης και είναι κατάλληλο για οικιστική και επαγγελματική χρήση. Προσφέρει θέα από το μπαλκόνι σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της πόλης. Αφουγκράζεται τους ρυθμούς και τους παλμούς αυτής προσφέροντας παράλληλα απομόνωση και ηρεμία.
Βρίσκεται πολύ κοντά σε όλα τα τουριστικά αξιοθέατα του κέντρου, σε βραβευμένα εστιατόρια, καφέ, καταστήματα, και μπαρ,
Άμεσα προσβάσιμο από όλα τα ΜΜΜ.
*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Τοποθεσία: Το επίκεντρο της Αθήνας που κυριαρχείται από το μεγαλοπρεπές Ελληνικό Κοινοβούλιο και εικονικά κτίρια, όπως το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία. Σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από την Πλάκα, το Μοναστηράκι και το Κολωνάκι.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Η πλατεία Συντάγματος είναι στην καρδιά όλης της δράσης, ενώ η γύρω περιοχή αποτελεί τον κόμβο για τα πιο μοντέρνα εστιατόρια, βραβευμένα μπαρ, μπουτίκ παγωτού και μπουτίκ σχεδιαστών. Είναι επίσης πολύ κοντά σε πολλά μουσεία, γκαλερί τέχνης, θέατρα και στο πολυκατάστημα Attica και μπουτίκ πολυτελών κοσμημάτων. Ένας εξαιρετικός προορισμός για ακίνητα.

Προσβασιμότητα: Εξαιρετικά καλή σύνδεση με την υπόλοιπη Αθήνα και το λιμάνι του Πειραιά με μετρό, τραμ και λεωφορεία. Το αεροδρόμιο απέχει 50 λεπτά με μια ώρα με το τρένο και τα λεωφορεία.

Επενδυτική Δυναμική: Αυτή η περιοχή είχε πάντα πολύ ενδιαφέρον. Εγγυημένες αποδόσεις της επένδυσης.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
W-02TU1T
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
182 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
3° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 930.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1933
θέρμανση
Κεντρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή