Μονοκατοικία βίλα 550 τμ, Κέντρο, Πολύγυρος

Πολύγυρος
  • € 750.000
  • 5+
  • 550
  • 3+
  • Ναι
Περιγραφή
Σε ένα κεντρικό και ασφαλές, ωστόσο απομονωμένο οικόπεδο της πρωτεύουσας της Χαλκιδικής, ανεγέρθηκε το 2009 μια μονοκατοικία μοναδικής αρχιτεκτονικής που δεν αφήνει ανεκπλήρωτη καμιά επιθυμία και ανάγκη σας όλες τις εποχές του χρόνου.

Η ποικιλία χώρων εσωτερικών και εξωτερικών εξασφαλίζει επιλογές για την εκάστοτε περίσταση και θα χαρίσει αξέχαστες στιγμές σε εσάς και την οικογένειά σας. Μόλις μπείτε στον ανοιχτό χώρο εισόδου, θα σας εντυπωσιάσει το ανοιχτό σαλόνι με τις ψηλές τζαμαρίες και το ενεργειακό τζάκι που εκτείνεται σε δύο επίπεδα. Το ανοιχτό σαλόνι και η τραπεζαρία προσφέρουν άφθονο χώρο για άνετες συναντήσεις. Η διπλανή μοντέρνα κουζίνα, εξοπλισμένη με επώνυμες συσκευές συνδυάζεται αρμονικά με την ολική αρχιτεκτονική, δίνοντας άμεση πρόσβαση σε μια στεγασμένη βεράντα με νοτιοανατολικό προσανατολισμό. Την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική ολοκληρώνει η μεγάλη κρεβατοκάμαρα του ισογείου με ιδιωτικό μπάνιο, walk in closet, και βεράντα με απέραντη θέα προς τον κήπο.

Μια ξύλινη σκάλα ή το ιδιωτικό σας ασανσέρ οδηγεί στον επάνω όροφο. Εδώ είναι το ανοιχτό δωμάτιο που εποπτεύει τον κάτω όροφο ενώ από το μπαλκόνι απολαμβάνουμε τον κήπο. Ο όροφος συμπληρώνεται από δύο ακόμη ευρύχωρα δωμάτια με δικά τους μπάνια και βεστιάρια.

Στον τελευταίο όροφο του ακινήτου συναντάμε την πλήρως λειτουργική και φωτεινή σοφίτα. Ξεχωρίζει για τα ψηλά ταβάνια και το τεράστιο μπαλκόνι με θέα, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κρεβατοκάμαρα, playroom, γραφείο κ.τ.λ.

Η ιδιαιτερότητα δεν περιορίζεται όμως εκεί. Ένα επιπλέον διαμέρισμα 120 τ.μ. με όλες τις ανέσεις και συμβατικό τζάκι βρίσκεται στο ισόγειο. Συνοδεύεται από ένα εξωτερικό πολυτελές στεγασμένο αίθριο και ένα τριπλό υπόγειο γκαράζ με άπλετους αποθηκευτικούς χώρους και laundry βάζουν τις τελευταίες πινελιές σε αυτή την υπέροχη ιδιοκτησία.

Τολμήστε να χαρίσετε σε εσάς και την οικογένειά σας μοναδικές στιγμές σε έναν πολυλειτουργικό χώρο στο καλύτερο κλίμα της Χαλκιδικής σε απόσταση αναπνοής από τον ήλιο και τη θάλασσα!

Υπάρχει, επιπλέον, η δυνατότητα οικοδόμησης στα 180 τ.μ. της ιδιοκτησίας.

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Ο Πολύγυρος βρίσκεται 60 χλμ. ΝΑ της Θεσσαλονίκης και 56χλμ απο το αεροδρόμιο Μακεδονία. Βρίσκεται στο κέντρο της Χερσονήσου της Χαλκιδικής. Είναι μια πόλη γνωστή για την πλούσια πολιτιστική του κληρονομιά και την εκπληκτική φυσική ομορφιά του. Αποτελεί ιδανική τοποθεσία για όσους αναζητούν μια αυθεντική ελληνική εμπειρία. Η πόλη περιβάλλεται από καταπράσινους λόφους και γραφικά τοπία, προσφέροντας ένα γαλήνιο και ήρεμο περιβάλλον τόσο για τους κατοίκους όσο και για τους επισκέπτες.
Ο Πολύγυρος προσφέρει μια ποικιλία ανέσεων, όπως παραδοσιακές ταβέρνες, τοπικά καταστήματα και σύγχρονα σούπερ μάρκετ. Η κεντρική του τοποθεσία καθιστά εύκολη την εξερεύνηση των γύρω περιοχών, συμπεριλαμβανομένων των εκπληκτικών παραλιών της Χαλκιδικής και της κοντινής πόλης της Θεσσαλονίκης.
Οι επιλογές ακινήτων στον Πολύγυρο είναι ποικίλες, με μια σειρά από ακίνητα που διατίθενται για να ταιριάζουν σε διαφορετικούς τρόπους ζωής και προϋπολογισμούς. Είτε ψάχνετε για μια παραδοσιακή ελληνική βίλα, ένα μοντέρνο διαμέρισμα ή ένα κομμάτι γης για να χτίσετε το σπίτι των ονείρων σας, ο Πολύγυρος έχει κάτι για όλους.
Στον Πολύγυρο εδρεύουν οι δημόσιες υπηρεσίες του νομού, το Νοσοκομείο της Χαλκιδικής, η Πυροσβεστική Υπηρεσία, και η Αστυνομία. Επίσης θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε καθημερινά, όπως καταστήματα, εστιατόρια, σχολεία, αθλητικές εγκαταστάσεις κ.α.
Συνολικά, ο Πολύγυρος είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν μια ήσυχη, αυθεντική και βολική τοποθεσία με ιδανικό κλίμα λόγω της χαμηλής υγρασίας
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02T2RJ - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
550 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 750.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2009
θέρμανση
Κεντρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή