Δυάρι Ασίνη, Κέντρο, Ασίνη

ΑσίνηΑσίνη
  • € 143.000
  • 3
  • 87
  • 1
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή
Νέα αποκλειστικότητα από το γραφείο μας. Μόλις 5 λεπτά από το Ναύπλιο, σε ήσυχη γειτονιά στην Ασίνη, διατίθεται προς πώληση οροφοδιαμέρισμα συνολικής επιφάνειας 87 τετραγωνικών μέτρων. Πρόκειται για ένα σύγχρονο διαμέρισμα που κατασκευάστηκε το 2007 αποτελούμενο από έναν ενιαίο χώρο κουζίνας σαλονιού με ένα τζάκι και δύο μπαλκονόπορτες προς τον βορρά και την ανατολή, 2 υπνοδωμάτια, το ένα με ανατολικό και το άλλο με νότιο προσανατολισμό, με άνετες ντουλάπες και ξεχωριστό μπαλκόνι το καθένα, ένα μπάνιο και δύο αποθήκες. Επίσης διαθέτει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες, αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, ηλιακό και μπόιλερ. Η είσοδος στο χώρο του οικοπέδου γίνεται από συρόμενη πόρτα με τηλεχειρισμό και διαθέτει χώρο για τη στάθμευση ενός αυτοκινήτου.
Μία εξαιρετική ευκαιρία για εξοχική η μόνιμη κατοικία καθώς και για επένδυση τύπου airbnb καθώς απέχει μόλις 7 χλμ από το Ναύπλιο και 2 χλμ τις παραλίες του Τολού, το Καστράκι και την Πλάκα.
Είναι άμεσα διαθέσιμο προς μεταβίβαση καθώς έχει ξεκινήσει η διαδικασία έκδοσης της ηλεκτρονικής ταυτότητας του ακινήτου.

Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε στην διάθεσή σας!

PS Real Estate
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6986989066
E-mail: ps.infore@gmail.com

*Προσοχή, για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-04-2012 ΦΕΚ 86 Α.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
345660 - 27/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
87 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 143.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2007
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή