Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Νάουσα592 00, Νάουσα
  • € 600.000
  • 5+
  • 650
  • 3+
Περιγραφή
ΠΩΛΕΙΤΑΙ κτίριο οικιστικό 4 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 650 τ.μ. σε οικόπεδο 440 τ.μ. . Αποτελείται από 7 υπνοδωμάτια, 4 κουζίνες, 9 μπάνια . Είναι κατασκευασμένο το 1975 και διαθέτει θέα σε πλατεία, κουφώματα αλουμινίου, πόρτα ασφαλείας, πάρκινγκ, αποθήκη , A/C, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 45 τ.μ.
Αποτελείται από 5 διαμερίσματα και 3 καταστήματα .Κάθε επίπεδο είναι 185τμ. Διαθέτει χώρο στάθμευσης 256 τμ με 10 διαθέσιμες θέσεις.
Αυτό το πλήρως ενοικιαζόμενο ακίνητο βρίσκεται στο κέντρο της Νάουσας Ημαθίας με εκπληκτική θέα στο Βέρμιο, λίγα λεπτά από παγκοσμίου φήμης οινοποιεία, χιονοδρομικά κέντρα, πάρκα και μονοπάτια πεζοπορίας. Το ισόγειο φιλοξενεί τέσσερις επαγγελματικούς χώρους ενοικίασης και κλειστό χώρο στάθμευσης για δέκα οχήματα. Μαζί με τέσσερις επιπλέον οικιστικές μονάδες, ο τελευταίος όροφος διαθέτει ένα εντυπωσιακό. Ρετιρέ (πάνω από 180 τ.μ.) με τρία υπνοδωμάτια, δυόμισι μπάνια, με αυθεντικά μαρμάρινα δάπεδα, μπαλκόνι και ιδιωτικό ασανσέρ. Αυτό το ρετιρέ είναι ένα πολύτιμο καταφύγιο για πολλά χρόνια και έχει φιλοξενήσει μερικούς από τους πιο διάσημους καλλιτέχνες και διασκεδαστές του Χόλιγουντ.

Η επιχείρηση Daskalopoulos Real Estate βρίσκεται στην Ηρωική πόλη της Νάουσας Ημαθίας. Η 20 ετή παρουσία του μεσιτικού μας γραφείου στην αγορά μας δίνει την κατάλληλη εμπειρία και γνώση για την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Σας υποδεχόμαστε στον νέο ανακαινισμένο χώρο μας , στο κέντρο της πόλης , έτοιμοι να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη. Το γραφείο μας παρέχει κτηματομεσιτικές υπηρεσίες σε ιδιώτες και επαγγελματίες με σκοπό την εύρεση κατοικίας, επαγγελματικής στέγης και οικοπέδων. Η άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση σας αποτελεί τη βασική μας προτεραιότητα. Στόχος μας είναι η εύρεση του ακινήτου που εξυπηρετεί καλύτερα τις επιθυμίες σας και η ικανοποίηση των προσδοκιών σας.

Τι μας ξεχωρίζει ;
Η Αξιοπιστία των υπηρεσιών μας και ο σεβασμός στις διαφορετικές επιθυμίες των πελατών μας.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-423 - 11/11/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
650 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 600.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1975
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή