Γκαρσονιέρα Χρήζει ανακαίνισης, πέμπτος όροφος, Γκύζη - Άρειος Πάγος, Γκύζη - Πεδίον Άρεως

Γκύζη - Πεδίον Άρεως
  • € 150.000
  • 2
  • 48
  • 1
  • 5
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 03/04/2024
Περιγραφή
Σε έναν ήσυχο δρόμο, κάθετο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, βρίσκεται αυτό το μικρό διαμέρισμα σε πολυκατοικία χτισμένη το 2010. Είναι του 5ου ορόφου και αποτελείται από το χώρο εισόδου, ενιαίο χώρο σαλονιού, τραπεζαρίας, κουζίνας, ένα υπνοδωμάτιο, ένα μπάνιο και ένα σώμα air - condition. Είναι διαμέρισμα φωτεινό και διαμπερές. Από το μπαλκόνι, η θέα του φτάνει μέχρι την Ακρόπολη και τη θάλασσα!
Τοποθετημένο στην περιοχή του Γκύζη με άμεση πρόσβαση στη στάση μετρό Αμπελόκηποι κοντά σε μπαράκια, ταβέρνες, καφέ, μαγαζιά, μεγάλα σούπερ μάρκετ, σχολεία, νοσοκομεία κλπ.
Ένα ιδανικό ακίνητο για φοιτητή ή ένα ζευγάρι.
Το πιστοποιητικο ενεργειακης αποδοσης βρισκεται υπο εκδοση

ΓΚΥΖΗ
Η περιοχή του Γκύζη είναι συνοικία της Αθήνας, βορείως της λεωφόρου Αλεξάνδρας, και ανήκει στο 7ο Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Αθηναίων. Συνορεύει βόρεια με το Πολύγωνο, νότια με τη Νεάπολη με όριο τη λεωφόρο Αλεξάνδρας, ανατολικά με όριο την οδό Κυρίλλου Λουκάρεως με τη συνοικία Αβέρωφ, Κουντουριώτικα και τους Αμπελοκήπους και δυτικά με το Πεδίον του Άρεως. Ο Άρειος Πάγος, το Εφετείο Αθηνών και το Ειρηνοδικείο Αθηνών βρίσκονται στην οδό Κυρίλλου Λουκάρεως, στα σύνορα με του Γκύζη. Η περιοχή εξυπηρετείται από την Γραμμή 3 του μετρό και, συγκεκριμένα, από τον σταθμό Αμπελόκηποι. Μικρής έκτασης πάρκα βρίσκονται στα βόρεια του Γκύζη, γύρω από την ομώνυμη πλατεία, κοντά στα σύνορα με το Πολύγωνο. Κυριότερο από αυτά είναι το μεγάλο Πάρκο Φινόπουλου, κοντά στο Πεδίον του Άρεως. Κατά μήκος της λεωφόρου Αλεξάνδρας συναντάται πλήθος από καταστήματα, καφετέριες, εστιατόρια…
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
W-02Q9SX
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
48 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
5° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 150.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2010
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή