Ξενοδοχείο προς Πώληση

Τροιζήνα
  • € 1.800.000
  • 968
  • 3+
Περιγραφή
- Σας παρουσιάζουμε αυτό το ενδιαφέρον ξενοδοχείο 968 τμ στη περιοχή Καλλονή Τροιζηνίας προς πώληση σε οικόπεδο 8953 τμ
- Είναι σε άριστη κατάσταση
- Περιλαμβάνει έξι γκαρσονιέρες όπου η μια είναι για ΑμεΑ, δύο οικογενειακά διαμερίσματα με δυο δωμάτια και δύο μεζονέτες με εσωτερική σκάλα. Τα διαμερίσματα διαθέτουν κουζίνα και λουτρό.
- Στο Ξενοδοχείο υπάρχει μεγάλη περιφραγμένη αυλή με γκαζόν και λουλούδια, καθώς και μία μικρή παιδική χαρά για να παίζουν με ασφάλεια οι μικροί μας φίλοι .
- Επίσης έχει μπαρ και εστιατόριο για την διασκέδαση των επισκεπτών, στην αυλή υπάρχει πλακοστρωμένο ιδιωτικό parking για το αυτοκίνητό σας και μεγάλη πισίνα με τζακούζι στη συνέχεια της οποίας υπάρχει παιδική πισίνα.
- Το ξενοδοχειακό συγκρότημα Kalloni Resort προσφέρει μία θαυμάσια απόδραση από την καθημερινότητα της πόλης. Ταυτόχρονα βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την πόλη των Μεθάνων και διαθέτει πολλά αξιοθέατα και αρχαιότητες . Η χερσόνησος των Μεθάνων είναι εξαιρετικά πλούσια σε αρχαιολογικά ευρήματα όπως τα Κυκλώπεια τείχη, την Ακρόπολη των Αρχαίων Μεθάνων, τη Μυκηναϊκή Ακρόπολη και Ερείπια από την εποχή του χαλκού στη περιοχή της Καλλονής.
- Για τους λάτρεις της φύσης, τα Μέθανα προσφέρουν μια πληθώρα δραστηριοτήτων, όπως μονοπάτια για περίπατο και ποδηλασία, που σας επιτρέπει να απολαύσετε την όμορφη περιοχή.
- Οι ιαματικές πηγές είναι χαρακτηριστικό των Μεθάνων χαρίζοντας αναζωογόνηση, θεραπεία και ευεξία.
- Τέλος η περιοχή της Καλλονής και των Μεθάνων έχει πολλές και καθαρές παραλίες ιδανικές για παιδιά με beach bar και καφετέριες για νυχτερινή διασκέδαση.
- Ενδιαφέρον είναι ότι διαθέτει υπόλοιπο δόμησης 1000 τετραγωνικά μέτρα, προσφέροντας περαιτέρω δυνατότητες ανάπτυξης στον χώρο του ξενοδοχείου. youtube , Απόσταση απο τη θάλασσα 600μ., Βαμμένο , Βεράντα , Διπλά τζάμια , Εμβαδό οικοπέδου 8953τ.μ., Ενεργειακή κλάση Β, Εντός σχεδίου πόλεως , Επενδυτικό , Επιπλωμένο , Εσωτερική σκάλα , Θέα Βουνό, Κατάλληλο για επαγγελματική χρήση , Κατάσταση Άριστη, Κήπος , Κλιματισμός , Κουφώματα Αλουμινίου, Με εξοπλισμό , Πισίνα , Πολυτελές , Πρόσβαση ΑΜΕΑ , Σίτες , Φωτεινό

* * *
Real Estate Sideris
Για περισσότερα παρόμοια ακίνητα, επισκευτείτε τη σελίδα μας στη διεύθυνση:
http://www.realestatesideris.gr/
ή επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα: 6932574060, 27440-65483
και στο email:info@realestatesideris.gr

Ο επαγγελματισμός, η τιμιότητα η συνέπεια, είναι κάποια από τα στοιχεία που μας διακρίνουν.
Είμαστε σε συνεχή επαφή με τον πελάτη για την σωστή διάγνωση των αναγκών του και την πλήρη κάλυψή του από την εύρεση έως το οριστικό συμβόλαιο.
Με πολυετή εμπειρία στο χώρο της κτηματομεσιτικής αγοράς προσφέρουμε της υπηρεσίες που απαιτούνται για μια συμφέρουσα και σωστή αγοραπωλησία. Διαχειριζόμαστε με υπευθυνότητα και εχεμύθεια αγορές, πωλήσεις και εκμισθώσεις ακίνητης περιουσίας.
Συνεργαζόμαστε με μεσίτες, δικηγόρους συμβολαιογράφους πολιτικούς μηχανικούς που επιλέξαμε πολύ προσεκτικά για εσάς, προκειμένου να καλύψουμε άμεσα την οποιαδήποτε ανάγκη σας.
Ανακαλύψτε και αξιοποιήστε τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα σήμερα.
Με εκτίμηση
Σιδέρης Πλιατσικίδης
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
Π-2812 - 20/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
968 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
Έξοδα
τιμή
€ 1.800.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2009
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή