Duplex, νέα, 110 τμ, Πολύγωνο, Πολύγωνο - Τουρκοβούνια

Πολύγωνο - Τουρκοβούνια
  • € 380.000
  • 3
  • 110
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Αυτή η μοναδική μεζονέτα - ρετιρέ με μαγευτική θέα στο βουνό, την πόλη και τη θάλασσα θα σας κόψει την ανάσα. Το διαμέρισμα βρίσκεται στον πέμπτο και έκτο όροφο μίας ολοκαίνουργιας πολυκατοικίας και προσφέρει δύο ίσως και τρία υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο, μία τουαλέτα επισκεπτών, κουζίνα, τζάκι και αποκλειστική χρήση δώματος 12τμ. Διαθέτει κλειστή θέση πάρκινγκ ισογείου και αποθήκη.

Κατασκευαστικές προδιαγραφές: Θέρμανση και δροσισμός με αντλία θερμότητας και ενδοδαπέδια, δρύινα προγυαλισμένα δάπεδα σε όλους τους χώρους πλην κουζίνας και λουτρών. Ενεργειακά κουφώματα, θερμοπρόσοψη κτηρίου και προεγκατάσταση για συναγερμό.
Παραδοτέο τέλος του 2023.

*Το πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Τοποθεσία:
Η περιοχή του Γκύζη ανήκει στο 7ο διαμέρισμα του Δήμου Αθηναίων και βρίσκεται μεταξύ των περιοχών: Πολύγωνο, Αμπελόκηποι και Νεάπολη, μόλις 2 χ.μ. μακριά από το κέντρο της Αθήνας.
Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά:
Η περιοχή του Γκύζη πήρε το όνομα της, το 1925, από τον διάσημο Έλληνα Τηνιακό ζωγράφο Νικόλαο Γύζη και οικοδομήθηκε ραγδαία μεταξύ 1960-1970. Παρότι πρόκειται για πυκνοκατοικημένη περιοχή, πάρκα και πλατείες όπως το άλσος Φινοπούλου, το Πεδίον του Άρεως και η πλατεία Πρωτομαγιάς, παρέχουν την απαραίτητο πράσινο χώρο για ξεκούραση και δραστηριότητες. Πολλές καφετέριες, ταχυφαγεία, σούπερ μάρκετς και μια μεγάλη ποικιλία διαφόρων καταστημάτων βρίσκονται στο κέντρο του Γκύζη, ενώ μόλις 1,5 χ.μ. μακριά είναι ο Πανελλήνιος Γυμανσιτκός Σύλλογος, ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά κέντρα της Αθήνας. Είναι μια ζωντανή γειτονιά και εξαιρετικά βολική για οικογένειες, εφόσον πολλά δημόσια σχολεία (παιδικοί σταθμοί και δημοτικά) βρίσκονται στην περιοχή ενώ πολλά κεντρικά σημεία (νοσοκομεία, δικαστήρια, δημόσιες υπηρεσίες) βρίσκονται σε απόσταση με τα πόδια.
Προσβασιμότητα:
Η Λεωφόρος Αλεξάνδρας συνδέει την περιοχή του Γκύζη με τις βασικές αρτηρίες της Αθήνας: Μεσογείων και Κηφισίας. Οι κοντινότεροι σταθμοί του μετρό (1.2 χ.μ) είναι Αμπελοκήπων και Πανόρμου και η γραμμή λεωφορείων που εξυπηρετεί είναι η γραμμή 21, με αφετηρία στην πλατεία Γκύζη. Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών είναι περίπου 30 λεπτά μακριά με αυτοκίνητο, ενώ το κέντρο της Αθήνας μόλις 5 λετά.
Επενδυτικό Ενδιαφέρον:
Η περιοχή του Γκύζη είναι πολύ κοντά στο κέντρο και δεδομένου τα επερχόμενα δημόσια έργα, που αφορούν δημιουργία σταθμών μετρό γύρω από την περιοχή (οι οποίοι θα είναι προσβάσιμοι με τα πόδια) καθώς και την ανάπλαση των γύρω πάρκων, προσελκύει το ενδιαφέρον πολλών αγοραστών.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02NSND - 16/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
110 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
5° όροφος, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 380.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2022
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή