Γκαρσονιέρα Bogri Nikol., Κέντρο, Αίγινα

ΑίγιναBogri Nikol.
  • € 129.000
  • 2
  • 86
  • 2
  • T
Περιγραφή
Ανακαλύψτε αυτό το γοητευτικό διαμέρισμα, κρυμμένο στο γραφικό χωριό των Πορτών, τοποθετημένο στο όμορφο νησί της Αίγινας, γνωστό για τα εκπληκτικά τοπία και την αυθεντική ελληνική ατμόσφαιρα. Είναι η τέλεια πρόταση για όσους αναζητούν ιδιωτικότητα και χαλάρωση, μακριά από την αστική φασαρία και τους πλήθη των τουριστών.

Αυτό το συλλεκτικό διαμέρισμα αποπνέει ειρήνη και ήπιο μεσογειακό τρόπο ζωής. Διαθέτει ένα ευρύχωρο σαλόνι που συνδέεται αρμονικά με μια πλήρως εξοπλισμένη, σύγχρονη κουζίνα, εξασφαλίζοντας άνεση για την προετοιμασία γευμάτων και κοινές στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα. Οι χώροι υποδοχής είναι φωτεινοί και ηλιόλουστοι, με μεγάλα παράθυρα που εξασφαλίζουν αφθονία φυσικού φωτός και φρέσκο αέρα απ' έξω.

Το διαμέρισμα με κλιματισμό, με δυνατότητα θέρμανσης, είναι ιδανικό για όλες τις εποχές, προσφέροντας άνεση και κατά τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες αλλά και κατά τις πιο δροσερές χειμωνιάτικες ημέρες. Θα εκτιμήσετε σίγουρα τα αντιδιαρρηκτικά παντζούρια υψηλής ποιότητας, τα οποία προσθέτουν αίσθηση ασφάλειας και ιδιωτικότητας.

Το κατάλυμα διαθέτει έναν ευρύχωρο υπνοδωμάτιο, το οποίο είναι η υποδοχή της χαλάρωσης και της αναζωογόνησης. Ο αισθητικός σχεδιασμός και οι επιμελημένες λεπτομέρειες δημιουργούν μία ήρεμη ατμόσφαιρα που είναι απαραίτητη για μια ευτυχισμένη ανάπαυση. Επιπλέον, το διαμέρισμα προσφέρει ένα λειτουργικό μπάνιο με σύγχρονη καμπίνα ντους, εξασφαλίζοντας αναζωογονητική αρχή κάθε ημέρας.

Από αυτή την ξεχωριστή τοποθεσία, μπορείτε να θαυμάσετε εκπληκτικές θέες, να αναπνεύσετε καθαρό αέρα και να απολαύσετε τη σιωπή που είναι δύσκολο να βρείτε σε πιο τουριστικές περιοχές. Το περιβάλλον του διαμερίσματος ακτινοβολεί ομορφιά, προσφέροντας αρκετές ευκαιρίες για εμπλοκή με τη φύση, καθώς και για την εξερεύνηση των τοπικών γοητειών και αξιοθέατων.

Αποδράστε από τις καθημερινές ανησυχίες και επιτρέψτε στον εαυτό σας την ευτυχία μιας απλής αλλά γοητευτικής νησιωτικής ύπαρξης - αυτό το διαμέρισμα στις Πόρτες της Αίγινας είναι ένα μοναδικό μέρος που περιμένει να γίνει το σπίτι σας ή ένα ξεχωριστό καταφύγιο. Σας προσκαλούμε σε προβολή για να γίνετε μάρτυρες της ομορφιάς και της ηρεμίας αυτού του ακινήτου από κοντά.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Επιπλωμένο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-5600649 - 05/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
86 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
€ 129.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2009
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης