Μονοκατοικία βίλα, νέα, 160 τμ, Ροδιά, Γάζι

Γάζι
€ 1.250.000
4 δωμάτια
160 m²
2 μπάνια
Όχι Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Τελευταία ενημέρωση: 03/05/2024
Περιγραφή
Το παρακάτω ακίνητο διαχειρίζεται αποκλειστικά η Telescope Real Estate.

Στο χωριό Ρογδιά προέκυψε μια καταπληκτική ευκαιρία, να αγοράσετε μια ολοκαίνουργια πρόταση έργου ενός πολυτελούς αλλά μινιμαλιστικού υπόσκαφου σπιτιού, που συνδυάζεται τέλεια με το περιβάλλον που το περιβάλλει.

Η κατοικία είναι 160 τμ, αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, 1 σαλόνι, 1 κουζίνα και βρίσκεται σε αμφιθεατρικό οικόπεδο 826 τμ με πανοραμική γραφική θέα στον κόλπο του Ηρακλείου, το νησί Δίας και την πόλη του Ηρακλείου.

Οι φωτογραφίες απόδοσης δείχνουν το πραγματικό τελικό αποτέλεσμα, ενώ υπάρχει χώρος για να προσθέσετε το προσωπικό σας γούστο και να κάνετε προσαρμογές για να ταιριάζουν με τις προτιμήσεις σας.

Αυτό το έργο έχει όλα τα νομικά έγγραφα που απαιτούνται ώστε η διαδικασία κατασκευής να ξεκινήσει αμέσως με την αγορά του έργου.

Η Ροδιά ή Ρογδιά είναι ένας γραφικός οικισμός, χτισμένος αμφιθεατρικά στις πλευρές της Μαρμαροκεφάλας, 300 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. Η τοποθεσία του ακινήτου είναι βολική καθώς είναι κοντά σε παντοπωλεία, εστιατόρια, καφέ, βενζινάδικα και πολλά άλλα.

Οι κοντινότερες παραλίες, όπως η Παραλία Παντάνασσας, η Παραλία Παλαιόκαστρο είναι προσβάσιμες σε λιγότερο από 10 λεπτά οδικώς. Δημοφιλείς παραλίες, όπως η Παραλία Μάδες, απέχει 14 λεπτά με το αυτοκίνητο, η παραλία της Αγίας Πελαγίας απέχει 21 λεπτά οδικώς και η παραλία Αμμουδάρα απέχει 13 λεπτά οδικώς από το κατάλυμα.
Το κέντρο και το λιμάνι του Ηρακλείου είναι προσβάσιμα σε 17 λεπτά οδικώς, ενώ το αεροδρόμιο του Ηρακλείου είναι προσβάσιμο σε 15 λεπτά οδικώς.

Μια αξιοσημείωτη ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσετε.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
TRE-2006
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
160 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
2 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 1.250.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Κεντρική, ενδοδαπέδια θέρμανση
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή