Μονοκατοικία βίλα, άριστη κατάσταση, 540 τμ, Κριτσά, Άγιος Νικόλαος

Άγιος Νικόλαος
  • € 4.000.000
  • 5+
  • 540
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Η υπεροχή αυτή Βιλα βρίσκεται μόλις 3 χιλιόμετρα από τον Άγιο Νικόλαο, αυτή η μεγάλη κατοικία προσφέρει απίστευτη θέα στον μαγευτικό κόλπο του Μιραμπέλου και απέχει μόλις 200 μέτρα από μια παρθένα παραλία.

Με δύο ορόφους πολυτελούς και μοντέρνου χώρου διαβίωσης και ένα ευρύχωρο ισόγειο που περιμένει ανακαίνιση, αυτό το ακίνητο παρουσιάζει ατελείωτες δυνατότητες για τον απαιτητικό νέο ιδιοκτήτη. Επί του παρόντος, καλύπτοντας συνολική έκταση 248m2, το ισόγειο αποτελείται από τέσσερα ευρύχωρα δωμάτια κατάλληλα για πλυντήρια, μηχανήματα ή αποθηκευτικούς σκοπούς. Επιπλέον, διαθέτει δύο κελάρια κρασιών, μια αρκετά μεγάλη τουαλέτα με ντους, σάουνα και ένα μεγάλο σαλόνι ενιαίας διαρρύθμισης. Αυτός ο ευέλικτος χώρος παρέχει άφθονες ευκαιρίες για τη δημιουργία πρόσθετων χώρων διαβίωσης, ξεχωριστού ξενώνα ή ακόμα και προσοδοφόρας ενοικίασης διακοπών. Επιπλέον, έχουν ήδη προετοιμαστεί χωματουργικές εργασίες για εσωτερική πισίνα, η οποία μπορεί να ολοκληρωθεί κατόπιν αιτήματος.
Το εκτεταμένο οικόπεδο μπορεί επίσης να φιλοξενήσει δύο εξωτερικές πισίνες, οι οποίες μπορούν να ολοκληρωθούν σύμφωνα με τις προτιμήσεις του αγοραστή.

Οι δύο τελευταίοι όροφοι έχουν πρόσφατα ανακαινιστεί το 2023, εξασφαλίζοντας μια σύγχρονη και κομψή εμπειρία διαβίωσης. Ο πρώτος όροφος, εμβαδού 122m2, αποτελείται από μια μεγάλη καλά εξοπλισμένη κουζίνα και τραπεζαρία που προσφέρει λειτουργικότητα και στυλ, καθώς και ένα άνετο σαλόνι με τζάκι που προσφέρει ένα άνετο καταφύγιο.
Επιπλέον, ένας χώρος μελέτης εξυπηρετεί όσους αναζητούν έναν ήσυχο χώρο για εργασία ή χόμπι. Ένα μοντέρνο WC βρίσκεται επίσης σε βολική τοποθεσία σε αυτόν τον όροφο, ιδανικό για τη φιλοξενία επισκεπτών.
Ένα από τα πιο μαγευτικά χαρακτηριστικά της βίλας βρίσκεται σε αυτόν τον όροφο: μια ημι-ανοιχτή βεράντα με εκπληκτική θέα στη θάλασσα, υπό ανάπτυξη. Περιλαμβάνοντας ένα γενναιόδωρο 65m2, αυτός ο προσεκτικά σχεδιασμένος χώρος διαβίωσης διαθέτει αυτοματοποιημένη πέργκολα, κομψούς πέτρινους τοίχους και τεράστιες γυάλινες πόρτες που αποκαλύπτουν την εκπληκτική θέα στη θάλασσα, επιτρέποντας την απρόσκοπτη κίνηση μεταξύ της κουζίνας και των καθιστικών.
Ο δεύτερος όροφος, επίσης 122m2, στεγάζει ένα πολυτελές master υπνοδωμάτιο με ενιαίο μπάνιο, ξεχωριστή τουαλέτα και χαμάμ για απόλυτη χαλάρωση. Δύο επιπλέον δίκλινα δωμάτια σε αυτόν τον όροφο μοιράζονται ένα ευρύχωρο μπάνιο εξοπλισμένο με ντους, τουαλέτα, μπανιέρα και νεροχύτη. Κάθε υπνοδωμάτιο διαθέτει ντουλάπια από τοίχο σε τοίχο και όλα έχουν πρόσβαση σε μεγάλα μπαλκόνια με μαγευτική θέα.
Αυτή η βίλα διαθέτει κεντρικό σύστημα θέρμανσης / ψύξης με τη βοήθεια θερμικών αντλιών θερμότητας. Τα παράθυρα με διπλά τζάμια και τα αυτοματοποιημένα παντζούρια εξασφαλίζουν βέλτιστη άνεση και ευκολία. Το ακίνητο είναι εξοπλισμένο με σύστημα έξυπνου σπιτιού για τον εύκολο έλεγχο της εξωτερικής πύλης, των ρολών και του φωτισμού.
Δύο δρόμοι παρέχουν εύκολη πρόσβαση, με τον έναν να οδηγεί στην πίσω είσοδο υπηρεσίας στον πρώτο όροφο και τον άλλο να οδηγεί στο ισόγειο. Διατίθεται σκεπαστός χώρος στάθμευσης για δύο αυτοκίνητα.

Ο σχολαστικά διαμορφωμένος κήπος διαθέτει μια ποικιλία από γηγενή κρητικά δέντρα και φυτά, που συμπληρώνονται από μια γοητευτική γέφυρα, πέτρινους τοίχους, καλά σχεδιασμένα μονοπάτια και ατμοσφαιρικό φωτισμό, δημιουργώντας μια γαλήνια εξωτερική όαση.
https://marketplace.theprosperty.com/el/listings/6777
☎️ 210 6812500
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
15929 - 21/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
540 m²
δωμάτια
5+ (7 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
2 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 4.000.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2000
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία fan coil
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή