Εμπορικός χώρος προς Ενοικίαση

Ανάληψη - Μπότσαρη - Νέα ΠαραλίαΑνάληψη
  • € 1.200/μήνα
  • 120
  • 2
Τελευταία ενημέρωση: 03/05/2024
Περιγραφή
Διαθέτουμε προς ενοικίαση κάταστημα 120 τ.μ., στην περιοχή της Ανάληψης. Το ακίνητο αποτελείται απο δύο κύριους χώρους, ένα ισόγειο και ένα υπόγειο τα οποία επικοινωνούν με μαρμάρινα σκαλιά.

Επιπρόσθετα, το κατάστημα έχει πρόσβαση σε μία πλάγια και μία οπίσθια αυλή, ενώ παράλληλα διαθέτει ένα μπάνιο και ένα wc.

Το κατάστημα έχει άριστη τοποθεσία καθώς βρισκέται κοντά στην μελλοντική στάση μετρό και στις κεντρικές οδόυς Δελφών και Μπότσαρη.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κανονίσετε μια επίσκεψη για να δείτε το ακίνητο από κοντά, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Σημειώσεις:
1) Κατά την υπόδειξη του ακινήτου, απαιτείται από κάθε ενδιαφερόμενο/η η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του Α.Φ.Μ. σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α. Επιπλέον ο/η ενδιαφερόμενος/η υποχρεούται να υπογράψει το έντυπο υπόδειξης ακινήτου εάν αυτό του ζητηθεί. Υπόψιν πως δεν υφίσταται χρέωση για την υπόξειξη του ακινήτου.

2) Παρακαλείσθε για την δική σας διευκόλυνση καθώς και την δική μας, να διαβάζετε προσεκτικά τα χαρακτηριστικά του ακινήτου και να παρακολουθείτε τα βίντεο (αν αυτό έχει δημοσιευτεί).

3) Για λόγους ασφαλείας η διεύθυνση του ακινήτου μπορεί να μην είναι ακριβής.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
R-827
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Εμπορικός χώρος
εμβαδό
120 m²
δωμάτια
2 μπάνια
Έξοδα
τιμή
€ 1.200/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1973
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή