Ρετιρέ Spyridi Dim., 15, Κέντρο, Σέρρες

ΣέρρεςSpyridi Dim., 15
  • € 140.000
  • 3
  • 95
  • 3
  • 7
  • Ναι
Περιγραφή
Διαμέρισμα ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ στο kέντρο Σερρών προς 140.000 €. Αυτό το 75 τ.μ., με ένα μεγάλο δεντρόφυτο μπαλκόνι με θέα στην καρδιά των Σερρών με ανοιχτή, όμορφη θέα στον ουρανό, βρίσκεται λίγο έξω από την πολυσύχναστη κεντρική περιοχή της πόλης, σε μικρή απόσταση με τα πόδια, προσφέροντας άνεση σε όλα τα καταστήματα και ανέσεις. απομακρυνθείτε από καφετέριες, μπαρ και την όμορφη κεντρική πλατεία της πόλης, σε μια τέτοια πόλη με τα πόδια, καθώς και να προσφέρει ηρεμία και ηρεμία καθώς αποσύρεστε σε αυτό το όμορφο διαμέρισμα op. Αυτό το διαμέρισμα βρίσκεται στον 7ο όροφο, πλήρως ανακαινισμένο και διαθέτει 2 υπνοδωμάτια, ενιαία κουζίνα/τραπεζαρία/σαλόνι, 1,5 μπάνια, τζάκι, μεγάλο μπροστινό μπαλκόνι με όμορφη ανεμπόδιστη θέα στο κέντρο των Σερρών, και πίσω μπαλκόνι με είσοδο και από τα δύο υπνοδωμάτια.
Το ακίνητο επίσης Θέρμανση/Κλιματισμός τοίχου στο κεντρικό δωμάτιο καθώς και σε κάθε υπνοδωμάτιο, ηλιακό σύστημα ζεστού νερού: βινύλιο (κομψό, πολύ εύκολο στο καθάρισμα) δάπεδο με πλακάκια, παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή/ συρόμενες πόρτες στη μεγάλη πρόσοψη Βορρά- μπαλκόνι με θέα. Επιπλέον, μια πόρτα ασφαλείας με σύστημα ενδοεπικοινωνίας, μεγάλος ανελκυστήρας, προσβάσιμος σε άτομα με ειδικές ανάγκες, σήτες εντόμων σε κάθε πόρτα στα μπαλκόνια, μεγάλο ντουλάπι αποθήκευσης και πλυντήριο στο μπαλκόνι και είναι πλήρως επιπλωμένο με κομψά μοντέρνα έπιπλα και συσκευές, συμπεριλαμβανομένου ενσωματωμένο πλυντήριο πιάτων, φούρνος μικροκυμάτων, ηλεκτρικός φούρνος, νέο ψυγείο και πλυντήριο/στεγνωτήριο στο ντουλάπι ρούχων.

Το κτίριο κατασκευάστηκε το 1994 και τα δύο κορυφαία διαμερίσματα του κτιρίου το 1996, και ανακαινίστηκε πλήρως επίσης γ. 2010 . Το διαμέρισμα είναι 75τ.μ. και με μπαλκόνια είναι 95τ.μ.
Η αγορά διαμερίσματος περιλαμβάνει επίσης χώρο στάθμευσης στον αποκλειστικό ανοιχτό ασφαλή χώρο στάθμευσης πίσω από το κτίριο, πρόσβαση με ηλεκτρονικό τηλεχειριστήριο (στην τιμή του διαμερίσματος).

Επικοινωνήστε μέσω της διεύθυνσης EMAIL που παρέχεται ή μέσω μηνύματος κειμένου μέσω VIBER για να κάνετε ερωτήσεις και να κλείσετε ραντεβού για να μάθετε περισσότερα και να κάνετε κράτηση για να δείτε αυτό το διαμέρισμα. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα περιζήτητο ακίνητο που σπάνια διατίθεται, ως ένα από τα υψηλότερα σημεία κατοικιών πάνω από την πόλη των Σερρών και σε μια ασυναγώνιστη τοποθεσία για λόγους ευκολίας.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-5605745 - 04/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ
εμβαδό
95 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
7° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
€ 140.000
κοινόχρηστα
€ 90/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1996
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης