Διαμέρισμα Valtinon, 4, Πεδίο Άρεως, Γκύζη - Πεδίον Άρεως

Γκύζη - Πεδίον ΆρεωςValtinon, 4
  • € 65.000
  • 19
  • S
Περιγραφή
Αυτό το διαμέρισμα στούντιο σε κεντρική τοποθεσία με θέα στο πάρκο λειτουργεί μέσω Airbnb και παράγει μέσο μηνιαίο εισόδημα 500 € και έχει ακαθάριστη απόδοση ενοικίασης 9,2%. Αυτή η απόδοση μπορεί να μεγιστοποιηθεί περαιτέρω εάν ο αγοραστής επιλέξει να διαχειριστεί μόνος του το ακίνητο που ενοικιάζει. Οι αναφορές απόδοσης είναι διαθέσιμες κατόπιν αιτήματος από τον Ιούλιο έως το 2023.

Όλα τα διαμερίσματα που έχουμε σε απόθεμα βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας σε κατοικημένες περιοχές πολύ κοντά σε κύρια τουριστικά αξιοθέατα, σταθμούς του μετρό, καφετέριες και συνήθως λίγα λεπτά μακριά από κεντρικούς δρόμους.

Έχουμε το εξής επιχειρηματικό μοντέλο: αγοράζουμε διαμέρισμα, τα ανακαινίζουμε πλήρως και τα επιπλώνουμε, μετά τα νοικιάζουμε σε βραχυπρόθεσμη ή μακροπρόθεσμη βάση και τα διαχειριζόμαστε. Έχουμε αυστηρά εμπορικά κριτήρια κατά την αγορά των ακινήτων, ώστε να μπορεί να δημιουργήσει αδιάλειπτο σταθερό εισόδημα για τους επενδυτές. Ανάλογα με την τοποθεσία και τα χαρακτηριστικά του ακινήτου (κήπος, πρόσβαση στο δρόμο, αριθμός ατόμων που μπορεί να φιλοξενήσει) επιλέξαμε το βέλτιστο μοντέλο ενοικίασης: μέσω Airbnb/Booking ή για μακροχρόνια. Ο μόνος στόχος που επιδιώκουμε είναι να παράγουμε μέγιστη απόδοση επένδυσης για τους πελάτες μας. Μετά την αγορά, ο αγοραστής μπορεί να επιλέξει μόνος του πώς θέλει να χρησιμοποιήσει/διαχειριστεί το διαμέρισμα και θα χαρούμε να συνεχίσουμε να διαχειριζόμαστε το ακίνητο για εσάς.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, καλέστε ή στείλτε μας ένα email.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Επιπλωμένο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-5605933 - 13/01/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
19 m²
όροφος
ημιυπόγειο
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
€ 65.000
κοινόχρηστα
€ 8/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1967
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης