Duplex Επ. Οδός Τσούτσουρα-Καστελλιάνων, 700 10, Αρκαλοχώ, Κάτω Καστελλιανά, Αρκαλοχώρι

ΑρκαλοχώριΕπ. Οδός Τσούτσουρα-Καστελλιάνων, 700 10, Αρκαλοχώ
  • € 300.000
  • 3
  • 160
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Αποκλειστικά από RE/MAX Specialists ,

Πωλείται στον Τσούτσουρο μια εξαιρετική μεζονέτα 160 τ.μ. σε απόσταση 70 μέτρων από την θάλασσα.
Αυτή η ξεχωριστής αισθητικής κατοικία είναι μέρος συγκροτήματος τριών ίδιων κατοικιών με κοινό φροντισμένο κήπο, ΒΒQ και απεριόριστη θέα θάλασσα .
Έχει κατασκευαστεί και διακοσμηθεί με περισσή φροντίδα και έμφαση στην λεπτομέρεια συνδυάζοντας άψογα την κρητική και την αιγαιοπελαγίτικη αισθητική. Ξεκινάμε την περιήγησή μας στον χώρο του συγκροτήματος από την νότια είσοδο η οποία κοιτάζει την θάλασσα, μπαίνουμε στον φυτεμένο με γκαζόν κήπο κι αφού σταθούμε στην δροσερή αυλή της μεζονέτας μπαίνουμε στους κύριους χώρους του ισογείου όπου βρίσκουμε το άνετο και πολύ καλαίσθητο σαλόνι και την πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα καθώς κι ένα μπάνιο ανεβαίνοντας την σκάλα θα συναντήσουμε 3 υπνοδωμάτια με τα πολύ όμορφα μπαλκόνια από όπου βλέπεις και ακούς το νότιο Κρητικό Πέλαγος ανεμπόδιστα, 2 μπάνια και ένας ξενώνας συμπληρώνουν τον όροφο.
Πρόκειται για ένα ακίνητο με πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τα οποία μπορούν να γίνουν αντιληπτά μόνο δια ζώσης. Μια επίσκεψη θα έπειθε και τον πλέον απαιτητικό αγοραστή.

Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συνεργασία ανάθεσης ή ζήτησης ακινήτων, καθώς και για κάθε απορία και συμβουλή στην αγοραπωλησία και μίσθωση του ακινήτου σας. Διαθέτουμε μεγάλο αριθμό ακινήτων παντός τύπου (κατοικίες, εξοχικά, επαγγελματικά και επενδυτικά ακίνητα, γη). H REMAX Specialists, είναι μέλος της REMAX, του μεγαλύτερου διεθνούς κτηματομεσιτικού δικτύου στον κόσμο με πάνω από 9000 γραφεία σε περισσότερες από 110 χώρες και περισσότερους από 147.000 συνεργάτες.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε στο 2814004848 και 6980433413, Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας, RE/MAX Specialists Εθνικής Αντιστάσεως 6 Ηράκλειο.

Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
31-2345 - 17/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
160 m²
δωμάτια
3 υπνοδωμάτια, 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 300.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2004
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή