Τριάρι άριστη κατάσταση, ισόγειο, Δρέπανο, Ασίνη

Ασίνη
  • € 178.000
  • 4
  • 106
  • 2
  • T
  • Όχι
Περιγραφή
Ανακαλύψτε αυτό το διαμέρισμα 106 τμ, 1ου ορόφου στο συναρπαστικό χωριό της Ασίνης, στο Ναύπλιο. Ανακαινισμένη το 2019, αυτή η ιδιοκτησία είναι ένα πραγματικό στολίδι, προσφέροντας ένα μείγμα μοντέρνας ομορφιάς, άνεσης και σύγχρονης μεγαλοπρέπειας
με 3 μεγάλα υπνοδωμάτια, 2 μοντέρνα μπάνια και έναν υπέροχο κήπο.
Βγείτε στον ιδιωτικό σας κήπο, μια διαμορφωμένη όαση όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να περάσετε ξέγνοιαστες στιγμές με τους φίλους και την οικογένειά σας.
Απολαύστε ένα ευρύχωρο περιβάλλον διαβίωσης με ανοιχτή θέα που φέρνει το εκπληκτικό φυσικό περιβάλλον ακριβώς στο κατώφλι σας.
Η ακτή βρίσκεται σε απόσταση 2 λεπτών με το αυτοκίνητο, για να απολαύσετε τον ήλιο την άμμο και την θάλασσα κάθε φορά που επιθυμείτε. Η Ασίνη, είναι η κατάλληλη περιοχή για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το μεγαλείο της.

Τοπικές παροχές: Η Ασίνη προσφέρει μια σειρά από εγκαταστάσεις, μαζί με χώρους εστίασης, καταστήματα και πολιτιστικά αξιοθέατα, όλα σε ομαλή πρόσβαση. Όλα αυτά καθιστούν την περιοχή μια λογική επένδυση, κατάλληλη για προσωπική ή και για επαγγελματική χρήση.

*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση

Η Ασίνη είναι το ειδυλλιακό μέρος για τους παραθεριστές που θέλουν να εξερευνήσουν την Πελοπόννησο. Θα είναι η βάση σας για να εξερευνήσετε, το Ναύπλιο, τις Μυκήνες, την Επίδαυρο και τη φυσική ομορφιά της περιοχής. Είναι ένα υπέροχο μέρος για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τον ήλιο, με τη μεγάλη αμμώδη παραλία και τα κρυστάλλινα νερά. Το καλοκαίρι η παραλία είναι γεμάτη από κόσμο που απολαμβάνει τον ήλιο, το κολύμπι, την ηλιοθεραπεία και τη χαλάρωση στην αμμώδη παραλία.
Η πόλη του Τολού έχει εξαιρετικές επιλογές σε εστιατόρια, μπαρ, καταστήματα, καθώς και πληθώρα νυχτερινής ζωής. Οι ντόπιοι είναι φιλικοί και κοινωνικοί και οι παραλίες είναι εκπληκτικές και καθαρές.
Η Αθήνα βρίσκεται σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο, μόλις 160χλμ., και η εκπληκτική πόλη του Ναυπλίου είναι προσβάσιμη σε λιγότερο από 15 λεπτά με το αυτοκίνητο. Είναι το τέλειο μέρος για να ξεφύγετε από τη ρουτίνα σας.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02TMEK - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
106 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 178.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2000
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή