Μονοκατοικία βίλα Ακράτα, Άμπελος, Ακράτα

ΑκράταΑκράτα
  • € 750.000
  • 5+
  • 340
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Αν αναζητάτε το ιδανικό ακίνητο για να απολαύσετε την ομορφιά και την ηρεμία της Ελλάδας, σας προτείνουμε αυτήν την εκπληκτική βίλα η οποία προσφέρει ανεπανάληπτη θέα στο γαλάζιο της θάλασσας και το πράσινο της ελληνικής υπαίθρου.

Η βίλα βρίσκεται στην Άμπελο, σε μικρή απόσταση από την υπέροχη παραλία της Ακράτας, σε μια ήσυχη και ασφαλή περιοχή , η οποία προστατεύει πλήρως την ιδιωτικότητά σας.

Η μονοκατοικία, μοναδικής αισθητικής και σε εξαιρετική κατάσταση, έχει εμβαδόν 340 τ.μ., αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα (υπόγειο, ισόγειο και 1ος όροφος) και βρίσκεται εντός οικοπέδου 1465τ.μ. Η βιλα αποπερατώθηκε το 2002 και ανακαινίστηκε το 2023.
Αποτελείται από: 4 Υ/Δ (1 Master), 5 μπάνια, 1 wc, 2 πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες, 1 φωτεινό και ευρύχωρο σαλόνι στο ισογειο και 1 καθιστικό. Το υπογειο προσφερει την δυνατοτητα να λειτουργησει ως ανεξαρτητος και με πληρη αυτονομια χωρος, αφου διαθετει κουζινα, μπανιο, σαλονι και αποθηκη. Η θέρμανση του ακινήτου είναι Κεντρική με Πετρέλαιο, διαθετει 3 τζακια (το 1 εξωτερικο), ενώ επίσης διαθέτει και κλιματισμό, ηλιακό θερμοσίφωνα, έχει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και τα δάπεδα του είναι πλακάκια με ξύλο στις κρεβατοκάμαρες.

Το ακίνητο είναι Προσόψεως, Φωτεινό, Διαμπερές και Πανταχόθεν Ελεύθερο. Είναι φρεσκοβαμμένο, επιπλωμένο και διαθέτει ιδιωτική πισίνα, ΒΒQ, κήπο με δέντρα και γκαζόν, αποθήκη, ηλεκτρικά ρολά, πόρτα ασφαλείας,συναγερμο, εσωτερική σκάλα, σίτες και δορυφορική κεραία. Διαθέτει 4 ανοιχτές θέσεις παρκινγκ και 1 κλειστή στο υπόγειο. Το ενεργειακό πιστοποιητικό του είναι υπό έκδοση.
Έχει πανοραμική και ανεμπόδιστη θέα σε θάλασσα, βουνό και πράσινο, και ο προσανατολισμός του είναι Βόρειος.

Κατάλληλο για κατοικια, εξοχική κατοικία, για βραχυχρόνια μίσθωση ή επένδυση.

Βρίσκεται κοντά σε Ηλεκτρικό Σταθμό του τραινου, Θάλασσα, Σχολείο, Εκκλησία, SuperMarket, Εμπορικό Κέντρο, Κέντρα διασκέδασης.
Αποστάσεις: 2 Χιλιόμετρα από τον ηλεκτρικο, 150 Χιλιόμετρα από την Αθήνα, 180 Χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο Ελευθ. Βενιζέλος.

Τιμή: €750.000

KW West, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2610222333, email: kwwest@kwgreece.gr, website: https://www.kwwest.gr


Η Keller Williams West είναι γραφείο κτηματομεσιτικών υπηρεσιών στην περιοχή της Αχαΐας, με έδρα στην Πάτρα, που εκπροσωπεί την κορυφαία εταιρεία Real Estate στον κόσμο, Keller Williams Realty Inc. και αποτελεί μέλος του δικτύου της στην Ελλάδα.

✔ 200.000 συνεργάτες σε 55 χώρες
✔ 18 σημεία εξυπηρέτησης στην Ελλάδα για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας
✔ #1 στην εξυπηρέτηση πελατών, Newsweek Magazine (2021)
✔ #1 Εκπαιδευτικός οργανισμός παγκοσμίως, Training Magazine (2015)
✔ #1 Εταιρεία Real Estate Τεχνολογικής Καινοτομίας, Inman (2021)
✔ #1 Εταιρική Κουλτούρα, Indeed.com

Η επιτυχία μας στηρίζεται στην άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση μέσω της κατανόησης των πραγματικών αναγκών των πελατών μας, τον εκσυγχρονισμό των μεθόδων εργασίας μας, τη χρήση των πιο σύγχρονων εργαλείων τεχνολογίας και μάρκετινγκ και την δια βίου μάθηση και ενημέρωση των συνεργατών μας. Διαθέτουμε οργανωμένο σύστημα εκτίμησης αξίας, προώθησης, αγοράς/πώλησης, μίσθωσης, διαχείρισης και αναβάθμισης του ακινήτου σας. Το δίκτυο συνεργατών μας καλύπτει την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδος.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
566018 - 15/12/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα
εμβαδό
340 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 750.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2002
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή