Duplex 150 τμ, Κέντρο, Ζαγορά

Ζαγορά
  • € 300.000
  • 5+
  • 150
  • 3
Περιγραφή
Αυτό το ακίνητο βρίσκεται σε βολική τοποθεσία, στη 2η σειρά από τη θάλασσα με θέα στη θάλασσα και κυριολεκτικά λίγα μόνο βήματα από την παραλία. Το ισόγειο διαθέτει κουζίνα, τραπεζαρία, σαλόνι, τζάκι, αποθήκη και μπάνιο. Η πόρτα εισόδου είναι από εδώ και υπάρχει ένα πρόσβαση προς στη βεράντα.

Τα σκαλιά σας οδηγούν σε 3 υπνοδωμάτια και μπάνιο στον επάνω όροφο, με μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα.

Το ημιυπόγειο στεγάζει δύο ακόμη υπνοδωμάτια, χωλ, μπάνιο και αποθήκη.

Εξωτερικά έχει βεράντα, πέργκολα, μπάρμπεκιου, γκαζόν, ξεχωριστό κήπο λαχανικών και άφθονο χώρο για ιδιωτική ηλιοθεραπεία.

Το Χορευτό είναι ένα δημοφιλές παραθαλάσσιο θέρετρο με πολλά εστιατόρια και beach bar, όλα σε κοντινή απόσταση. Στο άκρο της πόλης, κάτω από τα βράχια, υπάρχει ακόμη και μια παραλία γυμνιστών (σε περίπτωση που ξεχάσετε τα μαγιό σας)! Το σπίτι βρίσκεται στο ήσυχο μέρος αυτού του παραθαλάσσιου χωριού, αλλά τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, ειδικά τα σαββατοκύριακα, συρρέουν πλήθη παντού (ευτυχώς ντυμένα, τουλάχιστον κατά το ήμισυ). Το υπόλοιπο του έτους όμως είναι ήσυχο και γαλήνιο και είναι ένας παράδεισος για περπάτημα στο δάσος και στην παραλία. Η θέα είναι μαγευτική. Είναι μια άγρια ​​και ήρεμη θάλασσα, ώστε να μην βαρεθείτε ποτέ.

Με θέα στη θάλασσα, πλήρως εξοπλισμένο και επιπλωμένο σπίτι (παρακαλώ φέρτε μόνο τις δικές σας πετσέτες). Συνολικά 5 υπνοδωμάτια, τρία μπάνια, κουζίνα ενιαίας διαρρύθμισης, τραπεζαρία, σαλόνι, αρκετοί αποθηκευτικοί χώροι, τζάκι, πλήρως εξοπλισμένο με συσκευές και έπιπλα, υπαίθριο μπάρμπεκιου και κήπους, γκαζόν, ξεχωριστός κήπος λαχανικών, λίγα βήματα μακριά από την παραλία του Χορευτού και εγκαταστάσεις εστίασης. 150 τ.μ. τριώροφη κατοικία σε οικόπεδο 300 τ.μ.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
H5015 HOREFTO - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
150 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 300.000
Ενεργειακή απόδοση
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή