Μονοκατοικία βίλα Κάτω Βαλσαμόνερο, Κάτω Βαλσαμόνερο 74100, Κάτω Βαλσαμόνερο, Νικηφόρος Φωκάς

Νικηφόρος ΦωκάςΚάτω Βαλσαμόνερο, Κάτω Βαλσαμόνερο 74100
  • € 495.000
  • 5+
  • 173
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Βίλα προς πώληση στο Βαλσαμόνερο Ρεθύμνου. Αυτό το σπίτι αποτελεί την επιτομή της πεμπτουσίας του κρητικού καταφυγίου, συνδυάζοντας την παραδοσιακή γοητεία του χωριού με την ηρεμία της φύσης. Προσφέρεται ένα εντυπωσιακό ακίνητο 1366 τ.μ, με βίλα 173 τ.μ και ιδιωτική, αστραφτερή πισίνα.

Μπείτε μέσα σε αυτό το καταφύγιο δύο επιπέδων για να ανακαλύψετε έναν εκτεταμένο χώρο ενιαίας διαρρύθμισης στο ισόγειο, που περιλαμβάνει μια μοντέρνα κουζίνα, τραπεζαρία και σαλόνι, όλα ενωμένα με ένα άνετο καθιστικό που αποπνέει τη ζεστασιά ενός κομψού τζακιού. Ένα βολικό μπάνιο συμπληρώνει αυτόν τον χώρο. Βγείτε έξω για να σας υποδεχτεί ένας καταπράσινος κήπος, ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος μπάρμπεκιου που είναι έτοιμος για δείπνο στο ύπαιθρο και μια σκεπαστή πέργκολα—το τέλειο στάδιο για την υπαίθρια διαμονή και τη διασκέδασή σας, με άφθονο χώρο τόσο για εξωτερικό σαλόνι όσο και για τραπεζαρία.

Ανεβείτε στο ανώτερο κλιμάκιο όπου η ιδιωτικότητα συναντά την άνεση σε τέσσερα άρτια εξοπλισμένα υπνοδωμάτια που πλαισιώνονται από δύο μπάνια. Κάθε υπνοδωμάτιο προσφέρει πρόσβαση σε βεράντες που προσφέρουν εκπληκτική θέα στο κρητικό τοπίο.

Η βίλα περιβάλλεται από κλιμακωτούς ώριμους κήπους, ανθισμένους με ιθαγενή δέντρα και λουλούδια, και περιλαμβάνει ένα επιπλέον οικόπεδο για αγροτικές δραστηριότητες ή περαιτέρω ανάπτυξη, με δυνατότητα για επιπλέον 200 τετραγωνικά μέτρα οικοδομικού χώρου.

Αυτή η ιδιοκτησία είναι ένα καταφύγιο για όσους αγαπούν τη μοναξιά τους, εκτιμούν την ομορφιά της φύσης και ωστόσο επιθυμούν την άνεση της γειτνίασης του χωριού. Ένα πραγματικό στολίδι για τους λάτρεις της φύσης και για όσους αναζητούν την ιδιωτική ζωή, αυτή η βίλα είναι κάτι περισσότερο από ένα σπίτι—είναι ένα κομμάτι του κρητικού παραδείσου που περιμένει να διεκδικηθεί.

ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ
Η προμήθεια του γραφείου από τον αγοραστή είναι 3% + ΦΠΑ επί της τελικής τιμής αγοράς. Εκδότης του τιμολογίου είναι ο Στέλιος Αρχοντάκης, αδειούχος κτηματομεσίτης στην πόλη του Ρεθύμνου με Αριθμό Γενικού Εμπορικού Μητρώου Ν21857050000 και ΑΦΜ 046847382. Η εταιρία Homeland δεν φέρει ευθύνη για τις πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την παρουσίαση καθώς είναι μόνο για ενημέρωση και υπόκεινται σε παραλείψεις, αλλαγή τιμής ή απόσυρση χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Ο φόρος μεταβίβασης, τα έξοδα Συμβολαιογράφου και Υποθηκοφυλακείου και πιθανά δικηγορικά έξοδα καταβάλλονται από τον αγοραστή. Η αναφερόμενη επιφάνεια είναι η ακαθάριστη κατοικήσιμη επιφάνεια συμπεριλαμβανομένων των εσωτερικών και εξωτερικών τοίχων.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
VI0608 - 11/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
173 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
2 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 495.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2011
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή