Γκαρσονιέρα ΔΕΛΦΩΜ & Δ/ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ, Μπότσαρη, Ανάληψη - Μπότσαρη - Νέα Παραλία

Ανάληψη - Μπότσαρη - Νέα ΠαραλίαΔΕΛΦΩΜ & Δ/ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ
  • € 135.000
  • 2
  • 50
  • 1
  • 4
  • Ναι
Περιγραφή
ΠΩΛΕΙΤΑΙ στο ΦΑΛΗΡΟ - ΙΠΠΟΚΤΑΤΕΙΟ στην περιοχή των οδών ΔΕΛΦΩΝ & Δ. ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ, Διαμέρισμα προσόψεως, 4ου ορόφου και 50 τμ. πλήρως και πολυτελώς ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ .

Ένα εξαιρετικό project ανακατασκευής γκαρσονιέρας, με άνετη Σαλοκουζίνα , ξεχωριστό μεγάλο υπνοδωμάτιο και Λουτρό, οι εργασίες του οποίου ολοκληρώθηκαν στις αρχές ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024.

Όπως εμφανίζεται στην σχετική κάτοψη, το διαμέρισμα Δ1 των 50 τμ είναι προσόψεως, Μεσημβρινού προσανατολισμού, με ωραία θέα σε ανοιχτωσιά και έχει έξοδο σε μεγάλο μπαλκόνι τόσο από τη σαλοκουζίνα, όσο και από το υπνοδωμάτιο. Το συνολικό πρότζεκτ αφορά διαχωρισμό ενός πολύ μεγάλου οροφοδιαμερίσματος σε 3 επενδυτικά ακίνητα.

Θωρακισμένη είσοδος ασφαλείας, συνθετικά ανακλινόμενα εξωτερικά κουφώματα με τριπλή υάλωση θερμοδιακοπή σίτες και ηλεκτρικά ρολά, πολυτελή γρανιτοπλακάκια δαπέδων, νέο δίκτυο υδραυλικών και ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, δομημένη καλωδίωση και δορυφορική κεραία, κλιματισμός BOSCH INVERTER 12000BTU στην Σαλοκουζίνα και αναμονή στο υπνοδωμάτιο , θέρμανση ατομικού φυσικού αερίου, προεγκατάσταση συναγερμού, εσωτερική θερμομόνωση. πολλά και λειτουργικά ερμάρια κουζίνας, κρυφοί φωτισμοί και καλαίσθητες χρηστικές κατασκευές, συμπληρώνουν την εικόνα ενός μοναδικού ακινήτου που αναβαθμίζεται σε ενεργειακή κλάση Γ και η παράδοσή του θα συνοδεύεται από 5ετή γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας απο την ιδιοκτήτρια Τεχνική Εταιρία.

Καλοσυντηρημένη οικογενειακή ασφαλής οικοδομή με πράσινο χαρακτηρισμό από ΥΑΣΒΕ, καινούργιο ανελκυστήρ;α και σε περιοχή με άριστη τοπική αγορά και παρεχόμενες υπηρεσίες και κοντά σε Πανεπιστήμια, Κέντρο πόλης και τα θεματικά πάρκα και τους χώρους αναψυχής του παραλιακού μετώπου.

Άριστη εξυπηρετηση από τα μέσα συγκοινωνίας από και πρός το Ιστορικό - Εμπορικό Κέντρο και τα Πανεπιστήμια, με μελλοντικό σταθμό ΜΕΤΡΟ σε πολύ κοντινή απόσταση.

Μία εξαιρετική πρόταση πώλησης ενός πολυτελούς ακινήτου, για απαιτητικούς ενδιαφερόμενους ανάλογου προφίλ, κατάλληλη τόσο για ιδιοκατοίκηση όσο και για επενδυτική πρόταση υψηλής απόδοσης.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
231071033-576 - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
50 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
4° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 135.000
κοινόχρηστα
€ 10/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1973
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή