Ρετιρέ Καυταντζόγλου Λ., 546 39, Θεσσαλονίκη, ΔΕΘ - Πανεπιστήμια, Θεσσαλονίκη - Κέντρο

Θεσσαλονίκη - ΚέντροΚαυταντζόγλου Λ., 546 39, Θεσσαλονίκη
  • € 240.000
  • 4
  • 125
  • 1
  • 4
  • Ναι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 111610 - Θεσσαλονίκη κέντρο ΔΕΘ - Πανεπιστήμια , πλησίον ΠΑΜΑΚ και ΣΣΑΣ, ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα στον 4 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 125 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1966 και διαθέτει θέρμανση ατομική - αέριο, απεριόριστη θέα, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, ανελκυστήρα, τζάκι, τέντες, διπλά τζάμια, σκαλιά εισόδου, ανοιχτωσιά απόσταση από μετρό 10 μέτρα - Τιμή: 240.000 € .
.
Βίντεο ακινήτου: https://www.youtube.com/watch?v=tY_ZK7DxcOs
.
.
Κέντρο - Πανεπιστήμια, πλησίον ΠΑΜΑΚ και ΣΣΑΣ. Υπέροχο, διαμέρισμα σε μία από τις καλύτερες περιοχές της Θεσσαλονίκης, δίπλα στα Πανεπιστήμια και στην ΣΣΑΣ σε 1 λεπτό με τα πόδια και ανάμεσα σε 2 στάσεις μετρό!
Βάσει συμβολαίου το διαμέρισμα είναι 90τμ μικτά και βάσει τεχνικής έκθεσης μηχανικού (Ν.4178/2013) 115.85 καθαρά. Είναι τελευταίος όροφος (υπάρχει υγρομόνωση) και ρετιρέ με μεγάλα μπαλκόνια, προσόψεως και διαμπερές και βρίσκεται σε καλοδιατηρημένη οικοδομή στον 4ο όροφο με ασανσέρ!
Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλόνι με τζάκι, κουζίνα και μπάνιο, διαθέτει συνθετικά θερμομονωτικά κουφώματα με διπλά τζάμια, ατομική θέρμανση φυσικού αερίου και μεγάλη βεράντα με τέντα.
Υπέροχη επιλογή τόσο για ιδιοκατοίκηση όσο και για εκμετάλλευση, δίπλα στα Πανεπιστήμια με τα πόδια, στάσεις λεωφορείων, σχολεία, τράπεζες, φαρμακεία, πάρκα και χώρους αναψυχής!


.

***ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4072/2012, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ, ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΜ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΘΑ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ.***

Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται.

Για οποιαδήποτε κτηματομεσιτική σας ανάγκη, επικοινωνήστε μαζί μας. Το γραφείο μας βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και εξυπηρετεί όλο το πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης.

Κάντε μας like στο Facebook https://www.facebook.com/PistiRealEstate για να είστε οι πρώτοι που θα βλέπετε τις αναθέσεις μας!

Επίσης, δείτε τις κριτικές που έχουν κάνει πελάτες μας που εξυπηρετήσαμε https://www.facebook.com/PistiRealEstate/reviews!

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του μεσιτικού γραφείου Pisti Real Estate, 2310930615
Κλεάνθους 64, 54453, Κάτω Τούμπα, Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Ελλάδα
Site: www.pisti-realestate.gr * Email: info@pisti-realestate.gr
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
111610 - 08/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
125 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
4° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 240.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1966
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή