Τριάρι νέο, δεύτερος όροφος, Κέντρο, Χανιά

Χανιά
  • € 498.967
  • 4
  • 104
  • 2
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Διαμέρισμα 104,5 τ.μ. σε πολυτελές συγκρότημα.

Στις ανατολικές παρυφές της πόλης των Χανίων, ένα μοντέρνο συγκρότημα κατοικιών εξαιρετικής αισθητικής.

Η στρατηγική θέση του κτιρίου στο κέντρο του οικοπέδου παρέχει άνεση και εκμετάλλευση όλων των προσανατολισμών. Ανάλογα με τον προσανατολισμό και πάντα με γνώμονα την υψηλής ποιότητας minimal αισθητική, ο σχεδιασμός του κτιρίου επιτρέπει ανεμπόδιστη θέα, προστατεύοντας την ιδιωτικότητα των κατοίκων. Οι εξωτερικοί ιδιωτικοί χώροι και οι πισίνες κάθε κατοικίας προστατεύονται μέσα από την πλούσια φύτευση του ακάλυπτου χώρου, αφήνοντας ελεύθερη οπτική επαφή με τη θέα της πόλης και τον ορίζοντα προς τη θάλασσα.

Οι προσόψεις του συγκροτήματος παρουσιάζουν μπαλκόνια σε διαφορετικά επίπεδα, παρουσιάζοντας ένα ενδιαφέρον μοτίβο με διακοσμητικά στοιχεία σε γκρι και λευκούς τόνους. Οι συγκεκριμένοι χρωματικοί τόνοι συνδυάζονται αρμονικά με διακοσμητικά στοιχεία που καλύπτουν απαλά επιλεγμένες πτυχές των προσόψεων του συγκροτήματος.

Το συγκεκριμένο διαμέρισμα βρίσκεται στο δεύτερο επίπεδο, είναι διαμορφωμένο σε 104,5 τ.μ. 3 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο, 1 WC, μπαλκόνια, roof garden, και πισίνα με θέα. Περιλαμβάνει επίσης 1 υπόγειο πάρκινγκ και μία αποθήκη 8 τ.μ.

Το κτίριο θα διαθέτει Φωτοβολταϊκά (net metering) / Θερμομόνωση για ελαχιστοποίηση των απωλειών ενέργειας / Αυτόνομη αντλία ψύξης-θέρμανσης / Εξοικονόμηση ενέργειας και τηλεχειρισμό (Smart Home) / Ηλιακό θερμοσίφωνα / Πλήρως εγκατεστημένο σύστημα συναγερμού & πυρασφάλειας / Φωτισμός Led / Αυτόνομος φωτισμός σύστημα του κτιρίου / Μεγάλες γυάλινες βεράντες / Θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας ανά διαμέρισμα / Θέα στη θάλασσα / Ιδιωτικές είσοδοι / Ιδιωτικές πισίνες και κήποι / Roof garden με φυτεμένες στέγες.

Το σπίτι έχει προγραμματιστεί να παραδοθεί τον Σεπτέμβριο του 2024.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Κοινός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
OH6 - 23/11/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
104 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Κοινός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 498.967
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή