Τριάρι Μενελάου 5-15, 181 22, Κορυδαλλός, Τέρμα Καραβά, Κορυδαλλός

ΚορυδαλλόςΜενελάου 5-15, 181 22, Κορυδαλλός
  • € 300.000
  • 4
  • 95
  • 2
  • 1
  • Ναι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 663586 - Κορυδαλλός Άνω Κορυδαλλός ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα στον 1 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 95 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, 2 μπάνια . H κατασκευή ξεκίνησε το 2023 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση fan coil, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πόρτα ασφαλείας με τρίαινα, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη , A/C, συναγερμό, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, δορυφορική κεραία, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά απόσταση από μετρό 1500 μέτρα - Τιμή: 300.000 €
Πρόκειται για ένα σύγχρονο οροφοδιαμέρισμα 95τμ , που είναι υπό κατασκευή. Ανήκει σε ένα σύγχρονο κτήριο , minimal αισθητικής ,δυναμικής αρχιτεκτονικής και υψηλής ενεργειακής απόδοσης Α++.

Διαθέτει επιπλέον ανεξάρτητη ψύξη θέρμανση με ενδοδαπέδιο σύστημα ,σε όλο το σπίτι, με αντλία θερμότητας , και επιπλέον ενεργειακά συστήματα αλουμινίου (europa ess 47 hybrid) με υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης και ηχομόνωσης(Θερμοδιακοπτόμενά, ενεργειακά συστήματα αλουμινίου.) και κλιματισμό .Έχει ακόμη θερμοπρόσοψη κτιρίου 10cm, φωτοβολταϊκά στη στέγη, μεγάλες βεράντες με απεριόριστη θέα , σίτες,εγκατεστημένο ηλιακό θερμοσίφωνα , θωρακισμένη και πυράντοχη πόρτα ασφαλείας, και πλήρως εγκατεστημένο συναγερμό (PARADOX).

Το οροφοδιαμέρισμα διαθέτει μια θέση στάθμευσης πιλοτής και αποθήκη . .Βρίσκεται δε τοποθετημένο σε γωνιακό διαμπερές προσόψεως οικόπεδο.Η ανέγερση των ακινήτων θα ξεκινήσει τον Φεβρουάριο του 2024 , κι η ολοκλήρωση της κατασκευής προβλέπεται για το καλοκαίρι του 2025.

Τα οροφοδιαμερίσματα, διακρίνονται από εργονομία και λειτουργικότητα σε όλους τους χώρους. Είναι γωνιακά διαμπερή οροφοδιαμερίσματα που εκμεταλλεύονται στο έπακρον τους προσανατολισμούς και μεγάλα ανοίγματα, στρατηγικά τοποθετημένα με γνώμονα την αισθητική και λειτουργικότητα των επιμέρους χώρων αλλά και του συνόλου.

Τα οροφοδιαμερίσματα βρίσκονται κοντά, (1500 μέτρα) ,από τον σταθμό του μετρό του Κορυδαλλού , σε μια αμφιθεατρική περιοχή στο λεκανοπέδιο.
Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου. Πριν την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 -ΦΕΚ86/Α/11-4-2012. Για περισσότερα ακίνητα επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας στο www.keyrealestate.gr
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
663586 - 22/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
95 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 300.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή